2007-10-14

Jag har blivit taggad....

.... av Tettiz :-D Och nu igen av A-C. Och jag har fan funderat på detta i flera dar utan att det blivit nåt, jag menar det finns betydligt fler än sju sanningar om mig men tanken är väl att man ska vara lite vitsig och knäpp och sådär liksom. Och med tanke på att jag är i princip normal (baahahahahhahaha) så tog det ett tag innan jag kom på nåt bra att skriva :-)

Mina 7 sanningar:

1. Mina tår måste vara minst en halvmeter bort från sängkanten om de inte är under täcket. Fast halvmetersregeln gäller bara för nederkanten av sängen, sidorna är ok. Och om tårna är precis vid nederkanten så måste täcket inte bara vara tårna utan även in under fötterna. För ett täcke skyddar ju mot eventuella monster och seriemördare under sängen ser ni. Och dom når heller inte längre in på sängen än en halvmeter. Och de opererar inte heller från sidorna, utan bara från fotändan liksom. Sårärja, nu har ni fått Monster and Serial Killer Prevention 101 - helt gratis :-D Hajja vad många tår ni kommer spara på det här viset.

2. Jag har en mycket livlig fantasi (det kunde ni aldrig gissa från nr 1. va?). Alltså måste sambon lämna badrumslampan på när han går hemifrån tiiiidigt på morgonen på vinterhalvåret och det fortfarande är mörkt ute. Annars kan jag inte somna om utan ligger och undrar när monstret från svarta lagunen, Michael Myers, Hannibal Lecter och de andra ska komma in i sovrummet. För de har på nåt magiskt sätt lyckats ta sig in i lägenheten helt utan att jag hört att de krossat fönstrena och yxat sig igenom ytterdörren.

3. På min önskelista till jul iår så står Magnum P.I. DVD-boxen. Hajja vilken bra tv-serie det är! Dessutom är signaturmelodin helt i klass med Dallas-låten, det måste vara de två bästa tv-serie-signaturlåtarna i världshistorien.

4. Jag är en chokladsnobb. Jag tror att ni tror att jag äter vilken choklad som helst i vilka mängder som helst, men så är icke fallet. En gång fick jag ett gigantiskt påskägg fullt med blockchoklad *rys*. Det åkte i papperskorgen när ingen såg. Blockchoklad går ju inte ens att baka med. Det finns en anledning till varför det inte ens får heta choklad längre, utan bara "Block". Och choklad med sprit i funkar bara om det är Anton Bergs dom där choklad-marsipan-kakorna ni vet, dom är runda och platta och kanske 5cm i diameter... Annars tycker jag det är klart fall av spritmissbruk att ha sprit i choklad. *blä*

5. Jag är koarmad. Inte kobent, utan koarmad. Dvs om jag sträcker ut armarna rakt framför mig med handflatorna uppåt så går mina armbågar ihop. Detta är tydligen inte normalt. Min sambo får inte ihop armbågarna om så livet hängde på det (kan inte komma på nån situation där koarmdhet har räddat livet på nån men ni hajjar vad jag menar). Detta kommer i rakt nedstigande led från mamma som också är koarmad.

6. Jag kan inte äta sill. Det är tydligen heller inte normalt om man får tro resten av min familj. Jag försökte, i typ 20 år, att äta sill, en bit på påsk och en på jul.... sen gav jag upp, för har man inte lärt sig gilla det när man är 30 så kommer man aldrig göra det heller. Så nu slipper jag :-D

7. När jag var liten ville jag så gärna gå i skolan att jag smet ut när min äldsta syster gått och följde efter henne till skolan... sen såg hon mig och fick släpa hem mig igen och blev sen till första lektionen. Mamma insåg att det skulle bli enklast för alla inblandade om jag fick börja ett år tidigare, vilket godkändes efter några tester och vad det var... och sen pajjade alltihopa när det bestämdes att vi skulle flytta till Stockholm och då var det bättre att jag väntade istället för att börja ny skola i tvåan. Så jag gottgjorde det med att sen gå i skolan tills jag var 30.

Sådärja! Nu är jag väl typ sist att göra den här utmaningen så jag struntar glatt i att tagga vidare :-D Klockan är dessutom 5:57 och jag måste gå och sätta på mig ansiktet och åka till jobbet. *gäsp* Det är inget kul alls att behöva gå upp på morgonen när man har nya sängar som är skööööööna :-D Jag vill sova zzzzzzzZZZZZZZZzzzzZZZZZZzzzzz

4 kommentarer:

fanny sa...

Koarmad... *fniss* Vad är motsatsen? Hjularmad? Själv är jag hjulbent sägs det. Har aldrig tänkt på det själv men folk påpekar det då och då så jag har fått en alldeles ny utseendenojja att fixera mig vid hahaha.

Peterlina sa...

Haha! Det är tur att alla de där hemska film-mördarna är så rädda för badrumslampan att de smiter ut genom det där uppyxade hålet i dörren igen. Smart move!

Coma sa...

Hallojs!
Jo jag är lite försvunnen från nätet just nu... De håller på att byta stammar och renovera i min lägenhet så vi lever just nu evakuerade i en barack. Inte så kul. Har ingen uppkoppling i barcaken heller... Har bott där i fem veckor snart och det är två kvar. Så första helgen i november räknar jag med att vara tillbaka!

Kram kram

Evelina sa...

Håller helt med dig om Magnum, och signaturmelodin - absolut! Den har jag som realtone på mobilen, blir så jäkla glad varje gång nån ringer och jag får lyssna på den medryckiga 80-talsslingan!