2007-10-11

*gäääsp*

Värsta väckarklockan ringde liksom imorse asså ba. Det är man ju inte van vid :-D Men det kan jag stå ut med när jag fått ett kul jobb med vetenskaplig anknytning fast utan slabbande med radioaktiva eller andra mutagena grejer. Dessutom med helt oförskämt bra anställningsvillkor och 25 minuter dörr till dörr i rusningstrafik. Det enda som var buuu-dåååligt idag var vädret på hemvägen, wtf?! Jag hade inte beställt en massa kallt regn på mig alls!

Iallafall så har Helmer flyttat hem till min pysselhörna. Han står där snällt och håller ordning på alla mina stämplar, dynor, glitterlim och EPs. Så nu kanske det blir lite mindre ågrenigt (johooo det heter så) att plocka fram grejorna när det ska göras kort. Jag föreslog lite försynt att det är ju bra att han är vit för då kan jag måla flames eller nåt annat häftigt på honom, men sambon tyckte det var en oerhört dålig idé. *pffft* Sen köpte vi nya sängar när vi ändå var på IKEA, så om det är nån som har behov av DUX-sängar (90 och 105cm) från 80-talet så finns de att hämta här... annars ringer jag myrorna imorgon och bokar upphämtning.

Jo! Jag fick ett jääääättefint kort av rara Carina idag, ett grattistillnyajobbetkort. TACK! Det är fiiiiiiiiint och om ni är snälla kanske jag tar ett foto och lägger upp här :-D

Tack till er andra också som smsat och kommenterat här och grattat till jobbet :-D Fanny, jag jobbar alltså rätt nära stan så pysselfika kan det bli ändå! AC får väl ta ledigt och komma in haha!

Nu ska jag gå och moffla i mig Haägen Dasz Chocolate Midnight Cookies *pilutta er* och kolla på House från häromdagen. Bloody luxury är vad det är :-D


(föresten handlade jag kläder för 2000 spänn häromdagen, det är helt okarakteristiskt mig :-O det är mycket roligare att shoppa pyssel... )

4 kommentarer:

Myran sa...

Grattis till nya jobbet! *tjoar* Härligt!!

MiaMaria sa...

Grattis till nya jobbet :) Låter skönt att slippa slabbande med radioaktiva eller andra mutagena grejer. Skicka ett mail om det ska anställas fler, för jag tycker det låter bra ;)

Lillpiga sa...

Fredag 12/10 kl.23.11:

Mötley Crüe med Dr Feelgood på VH1. *diggar*

anaber sa...

*pet*

Du är taggad hos mig. Nice klädshopping by the way, härligt med ny höstgarderob till jobbet! *inte alls avis*