2007-08-04

What we're dealing with here...

... is a complete lack of respect for the law. Vi råkade se Smokey and the Bandit på tv igår. Hysteriskt kul faktiskt :-D Och Burt Reynolds musche är faktiskt sjukt kreddig, för att sno ytterligare ett bra uttryck från mikebike. Hatten går inte av för hackor heller. Jag har föresten spanat på en schysst leopardmönstrad cowboyhatt à la Bret Michaels men frågan är ju när man ska ha på sig den? Haha. Iallafall. Jag och Carina diskuterade film när vi lunchade häromdagen (jag fick chåklaaaa av snälla Carina :-D) och kom fram till att vi gillade en hel del gemensamma filmer. Jag har ju en förkärlek för scifi (både bra och dåliga, haha!) och jag kan tillexempel rekommendera Transformers som vi såg häromsistens. Jag ska till och med ta med systersonen och se den igen på tisdag :-) Och bli ruinerad på popcorn förmodligen (jag fattar inte vad mycket popcorn som får plats i den lille killen!). Hursomhelst. Jag har pysslat lite i veckan också:


Lördagsbehov:
- mera kaffe *gäsp*
- Karolinas clearstamps. Kommer dom snaaaaaaart :-)
- Refreshers

6 kommentarer:

Pysseltanten sa...

Superfina halsband - som vanligt! ;-)

DrAnnika sa...

Vilka snygga halsband!!

Och refreshers ska jag köpa ikväll på bion. Vi ska och se Simpsons och i det sorgliga utbudet av lösgodis har de Refresehrs :D

Var duktig idag också förresten ;)

kraaaaaaam

Anonym sa...

JätteLÄCKRA halsband du har knåpat ihop. Nu har jag startat en egen blog, så nu kommer du kunna gå dit och spionera på mina smycken istället.

Hoppas du hälsar på :)

www.metrobloggen.se/kamadesign

/Katarina

Myran sa...

Dräglar vilt över de snygga halsbanden och gläder mig åt att jag tack och lov inte behöver bestämma mig för vilket som är snyggast!

Transformers vill jag också se (jag har alltid gillat dem... *ehrm*)

maxell sa...

Ååååh... nu hittar jag med!

Smokey & the Bandit var det ett tag sen jag såg så det är nog läge att se om den när som helst.

Självklart vart jag tvungen att klicka mig fram till inläggen taggade med musik. Å jag säger bara mmmmmmmötley!

Rock on!

Helena sa...

Maxell - en själsfrände minsann! :-D Kan du hajja att jag var på Motley, hubba hubba!