2007-08-09

Bitz of glitz

Svarrar galore blire det i chokladbloggen idag :-D Har ni shadesen på? :-PAnnars har jag beställt Karolinas snurkel-clearstamps och dom är så fiiiiiinaaaaaa :-D Dom har alltså kommit nu för er som missat det. Surfa genast in och kolla!!

Övriga torsdagsbehov:
- flera svarrar *hubba hubba*
- Karolinas andra clearstamps :-P
- mindre skallebank
- Tangerine, fast kan dom inte göra ett mindre Tangerine...?

Föresten - vad är dealen med att dom ställer in MIM så fort det är nåt slags sportevent?! Kan dom inte visa det på den andra kanalen?! Det är vansinnigt irriterande. Särskilt när man tjuvläst lite på svt.se om vad nästa avsnitt handlar om. *ugh*

Mera islatte åt folket! Det är så himla klibbigt ute, blä! Jag var ute och motionerade igår och man blev helt absurdt svettig. 5354 steg, 3,48km blev det. Mindre än förra veckans promenader, men jag styrketränade när jag kom hem också. Förra veckan råkade jag promenera 8000 steg (5,2km) bara för att jag villade bort mig och hamnade på Östermalms IP istället för vid Fältan *haha*. Sen gick jag två promenader på ca 7000 steg vardera. Idag ska jag vandra ned till Sturegallerian och handla en ringstomme. Whopeee.

Tjing på er!

5 kommentarer:

Carcol sa...

Gud, vad duktig du är som går så mycket!

(Ehrm..nej, åter till hemtentan nu. Sluta surfa, Carina!)

Peterlina sa...

Gud så PRODUKTIV du är.
Jag vill också promenera... fatta att jag har gått upp i vikt! UPP! Det är hemskt... jag vill promenera bort det NU! *surar*

Dessutom vill jag luncha med folk i stan.

Myran sa...

Wow! Underbara, men det guld-bruna är wowigast!

Coma sa...

Tjenna bruden!
Du gör så fina smycken!!!
Det är därför det är så farligt att besöka din blogg - jag vill inte, vill inte, vill inte hamna i pärlträsket!
Ska hoppa över det. Tänker nog anlita dig när jag behöver smycken istället ;) Tex när jag ska gifta mig. Det dröjer nog iofs. om det ens blir av. Men ialla fall. Svammel, svammel.

Ha det bäst!
Kramen, Sandra

Helena sa...

Vad snälla ni är allihopa :-D

P - vi SKA ju luncha!

Sandra - säg till bara så fixar jag ;-)