2007-08-10

Cherry coke

Mera Cherry Coke åt folket! Någon driftig person har startat en namninsamling för återinförandet av Cherry Coke i Svärje. Heja heja! Även om jag skulle föredra Black Cherry Vanilla Coke, som ju blir grädden på moset liksom. Varför välja eller när och finns. Hursomhelst. Spring nu iväg och skriv snällt på, om inte för er egen så för den stackars lilla chokladbloggaren som försmäktar utan cherry coke... :-D

Idag (och igår) trillade dessa grejer ned till olika välförtjänta människor:
Det översta kortet och örhängena fick Annika för att hon är toksnäll på alla sätt och vis, baklänges, framlänges, sidledes och uppochner. Bildbevis på detta kommer imorgon... om det blir nåt slags dagsljus att fota i. Idag var det ju domedagsmörker hela dan. Det guuuula kortet är till Tettiz som bjussade på chåkla, pysselsaker och framförallt trevligt sällskap häromsistens :-D

Igår gick jag föresten 8839 snabba steg, 5,7km :-D Blev ingen promenad idag eftersom vi drällde på stan istället, fikade på EH tvärsemot Science-Fiction bokhandeln på Västerlånggatan. Sen shoppade vi böcker i ovan nämnda bokhandel :-D Bl.a. en ganska ny bok av Greg Bear, en av mina favvo-författare i den genren. Man ska dock akta sig för alla uppföljare han skriver, han har uppenbarligen inte fattat hur såna fungerar. Det är jättekonstigt, alla hans böcker som jag läst är verkligen bra, men de uppföljare han skrivit är riktigt usla! T.ex. "Darwin's Children", en helt värdelös fortsättning på den briljanta "Darwin's Radio". Eller "Anvil of Stars" som jag nästan inte pallade att ta mig igenom, uppföljaren till "The forge of god", som jag sträckläste. Han researchar sina böcker ofantligt grundligt, och jag ser verkligen fram emot den jag köpte idag, "Quantico", som handlar om bioterrorism. Labbnörd som jag är ;-)

Nä nu har jag tröttnat på BBB's ständiga nedkopplingar ("modemuppdateringar" my butt, de är klåpare och amatörer hela bunten!) så nu får det vara nog babblat för den här gången.

Tjing!

3 kommentarer:

Coma sa...

Tjusigt pysslat - as usual!
Denna dära Cherry Coke har jag aldrig smakat, men jag ska skriva på för din skull. Och för att det var en snygg flaska/burk. Och för att jag naturligtvis vill testa :)

Trevlig lördag!
Kram Sandra

fanny sa...

Jättefina saker, gillar!!

DrAnnika sa...

Jag har skrivit under på namninsamlingen. Jag är inte helt övertygad om Cherry Coke än. Dricker light versionen i england med jämna mellanrum, mest för att få lite variation när frustrationen över idiotiska byråkrater sätter in ;)
Ska jag langa cola åt dig i framtiden? Cola, senap, Aussie-hårschampoo och diverse pyssel :D