2007-05-21

Då dräller jag lite mera smycken... :-)

Så Myran har lite mer att kika på ;-)

Men alltså. Jag har tydligen en hel massa retroaktivt tyckasyndom, retroaktiv glass och retroaktiv chåkla att ta ut. Det är nämligen så att det där ledbandet i foten som jag gjorde illa förra sommaren, var inte bara ett trasigt ledband utan ett ben som bröts helt av! :-O Hajja att folk borde ha tyckt mycket mera synd om mig än vad dom gjorde! Och hajja vilken hjälte man var som haltade runt med ett brutet ben i foten! Intressant i sammanhanget är att tre (3!) olika läkare sa att "nej, visst kan vi röntga men man gör inget åt det även om det är brutet" och NU när jag röntgade för att det gjorde ont på ett helt annat ställe i foteländet så ska husläkaren minsann ringa en ortoped för konsultering om man ska göra nåt för att stabilisera foten. Jaja. Två veckor kvar till Motley Crue, wooooooo!! Z, tack för tipset om biljetter men vi har redan :-D Har jag nämt att vi råkar komma till USA två dagar före Def Leppards konsert i stan dit vi ska?? Märkligt sammanträffande, eh? :-P Frågan är om dom är kul in concert nuförtiden... såg dem på nån Rock Icons blabla på MTV i helgen, de var halvbra. Iallafall, nu är jag hungrig och ska gå och fixa lite mat... och en naproxen för fossingen så den läker ordentligt.

4 kommentarer:

Zarah sa...

FINA smycken! *klappar på*
Ja - jag trodde nog det, men tänkte att jag kunde tipsa ändå. OM inte annat kanske du hade nån som du kände osm inte hade pilletter. :)

Peterlina sa...

Men AJ! Jag har också brutit foten en gång (två gånger när jag tänker efter). Eller det kanske var bara en spricka, det visste de ju inte, men jag gick också runt med det i flera månader båda gångerna. Man kan tro att man lärt sig något på sina misstag, men inte jag tydligen.
Det GÖR ont att halta runt med sånt...

Myran sa...

Det blå-gröna halsbandet med stora pärlor... Mmm...

Anonym sa...

Men hallå, Def Lepard konsert! Sak samma om de är bra nuförtiden. Vilken status att ha sett dem!

Stackars dig med din fot. Men då kan du ju tycka mer synd om dig nu och ta ut ränta på allting du skulle ha köpt då. Slutresultatet? Mera pärlor åt folket!

PS. Nu har jag skaffat en gästbok till min websida, så du kan skriva ngt om du vill:
www.benkat.st

/Katarina