2007-05-22

Bloggeliblogg

Attans vad svår den här färgen var att få rätt i PS.... men det är en snygg blek aqua-grå-grön färg liksom... notera katedralpärlorna där Myran *frest frest* ;-)

Idag ska jag slå alla världsrekord i tråkig shopping och åka och handla dammsugarpåsar. Allvarligt. Mycket tristare än så blir det inte. Tur att jag kan plocka upp lite *host* pärlor från *harkel* Pärldesign på vägen hem. Men det är faktiskt inte alls mitt fel, det är min kompis M som behövde grejor och shopping därifrån för halva fraktkostnaden tackar man ju inte nej till. Jag har dessutom slut på alla tre olika gröna pärlemopärlor, i både 6 och 8mm... och dom går ju åt liksom. Åsså blev det några 6mm mörklila också, som är den sista komponenten i mitt alldeles egna långa lila halsband som ska pysslas ihop så snart jag har bestämt om det ska vara öppet eller stängt. Vad tycker ni?! Blir det stängt så blir det lagom långt för att ha det antingen ett varv som hänger ned på magen eller två nära halsen. Blir det öppet så blir det lagom långt för att antingen göra Stockholmsknut eller vira två varv och knyta framtill.
Nu ska jag iallafall ned på stan för tråkshopping och leverans av ett turkost halsband som jag visar här så snart mottagaren fått det :-)

3 kommentarer:

Anna-Carin - anaber sa...

Öppet, jag har bara sett dig i stängda. Ombyte förnöjer, eller?

Och vad är en stockholmsknut?

Halsbandet är levererat om cirka 30 minuter så sen är det fritt fram att ladda upp!

Carina sa...

Öppet! Jag tycker det är himla läckert. Och samma fråga som Anna-karin - Vad är en Stockholmsknut?

Myran sa...

Mmm, vilket väldigt myrigt halsband! Skulle passa perfekt i myrstacken! ;) (Eller myrkatedralen kanske? =)

Jag avviker från mängden och säger stängt! (utan att närmare motivera mig - men jag är också rätt nyfiken på den där Stokholmsknuten...)