2007-05-19

Blått är flått...

...stackars blått! :-P Iallafall. Det är onödigt hög luftfuktighet, partiellt, här idag. Tur att man stockade upp med bappelsinchåkla igår :-D (ursäkta svengelskan där, jag blir dåligt influerad av att läsa bloggfrossa...) Idag ska det pysslas så det står härliga till, latten är redo, bappelsinchåklan är... öh, slut, och KISS huserar i högtalarna. Ska ge mig på Cosmic-örhängen fast med hamrade guldringar till diverse systrar, några långa halsband bara för att, ett halsband till Ulrika, och lite annat smått och gott.

En liten chåklarapport föresten: Frödinges brownie i liten folie-form (à la ostkakeform liksom) är helt ok för en akut choklad-fix, dock har jag hört från säker källa att deras kladdkaka är godare. Annars är ju labbass-kakan fortfarande ohotad etta på kladdkakelistan, undrar om vår labbass i organisk kemi har den minsta aning om att kakan fick det namnet... haha!

Hursomhelst. Blått är flått sa vi ju, så upp till bevis :-D

8 kommentarer:

Carina sa...

Åh, jag tycker de är SÅ läckra de där halsbanden med kedja och organzaband! Hur sjutton får du till ringarna så där förresten?

P.S. Kul att träffa dig IRL på fikat i tisdags!

Helena sa...

Hej Carina :-D Tack för snälla ord! Pja, ringarna är ren tur när de blir bra faktiskt... jag har klippt isär nån och börjat om, jag gör lite på känn liksom. Ja det var kul att ses, vi får göra om det :-)

Fanny sa...

Å, vilka härliga. Blått är verkligen skitsnyggt! Kanske borde slå till på nåt blått smycke - jag har ju blå ögon.... fast inte sådär knallblå utan mer gråblå tyvärr.... Ringen var också sjuuukt läcker.

Anonym sa...

Åh, jag dyrkar dig inte bara för dina smycken, utan för att du också lyssnar på KISS! Kan det ha smugit sig med lite AC/DC, Whitesnake, Def lepard, Wasp, Alice eller ngt liknande i högtalarna?

Assnygga smycken du gör! Inga skitmaterial här inte. Min plånbok tillåter mig bara att använda lite sämre grejor, men det är kul ändå ;) Kolla mina smycken på:

www.benkat.st

Hoppas din vän klarade sig, hatar tanken på att försvara sin uppsats! Ångest!

Katarina

Helena sa...

Fanny - ja varför inte! :-) Jag har massa snygga gråblå pärlor *frest frest* Jag får väl ta med några på nästa pysselfika.

Katarina - det kan du hajja att det smyger sig in både det ena och det andra i mina högtalare... håller på som bäst och betar av alla favvoband live. Motley Crue är nästa, Globen 5/6! Ska surfa iväg och kolla in dina smycken nu :-D Tack för komplimangerna!

Anonym sa...

Hmmm, Mötley Crue är lite svåra för mig, men konserter är alltid kul. Själv lever jag fortfarande på min Whitesnake konsert jag var på hösten 2004. David fyllde år då och hela publiken sjöng "Happy Birthday". Sån gåshud! Ryyyys.

Katarina

Helena sa...

Ah, jag var på den konserten med! Den kan man leva länge på :-D

Myran sa...

här är man bortrest några dagar och genast dräller det av nya - och snygga - smycken i din blogg!