2007-03-11

Oranga drömmar...

Ok, om ni inte har testat Geisha Orange Dream ännu så kan det vara försent, det är mycket möjligt att jag ätit upp alla. Jag gillar Geisha i vanliga fall också, men den här nya med apelsin- smak! Den är helt ofantligt god! Helt klart den bästa nya chokladen på länge. Center Dark var bra också, och Plopp Café Latte himla god, men Geisha Orange Dream.... *trånar*
Iallafall. Solen skiner och det är hög tid att jag tar mig i kragen och gör klart de beställningar som väntar. Fast jag har slut på rätt sorts öronkrokar, och *host* syrrans är *harkel* slut också. Men hon får skylla sig själv när hon förvarar allt sitt pärlpyssel hemma hos mig :-D Jag får helt enkelt krypa till korset och köpa hem några från Pärldesign, måste ju ändå beställa jååååsa och bruna pärlor till andra syrrans halsband därifrån. Fick deras katalog i brevlådan häromdagen, jag måste ha beställt tillräckligt mycket för att kvalificera mig för en katalog. Märkligt att de inte har sina sterling-grejor i katalogen bara? Menmen, det är ju alltid kul att ha en katalog att kolla i, istället för att sitta och klicka runt på en hemsida. Nej vad katten, sluta babbla nu och gör nån nytta istället... ingen ny pysselbild idag, ni får hålla till godo med gammalt ögongodis som jag hade glömt att jag gjort överhuvudtaget :-) Härliga chunkiga (johooo det heter så) ametister och små sötvattenspärlor.

5 kommentarer:

Maria sa...

Den kombon gillade jag: stora ametister - små pärlor, kantigt - runt... och så är lila och silver (o jag ser rätt, haha) en naaajs färgkombo!

Och nu fick du mig sugen på sjåklaaa, din taskmört!

fanny sa...

Gahhh...choklad är sååå gott. Jag blir så frestad! Och nu har jag länkat hit från min blogg. :-D

Helena sa...

*fniss* kila iväg nu och testa den nya Geishan hörni! Fanny, du är tillbakalänkad :-D

Myran sa...

Mm, det där armbandet ser nästan ätbart ut! Snyggt!

Anna-Carin - anaber sa...

Åhhhh! Lila! *slurp*