2007-03-12

Rip & tear

Så var det måndag igen! Jobbsökeri, halsbandspyssleri, syrran kommer hit och ska välja pärlor igen, blandad hårdrock i högtalarna, lattedrickande... Ska ta mig i kragen och gå en promenad så jag får till nån slags kondis innan det blir tillräckligt varmt ute för att börja springa igen. Vid det laget har jag förhoppningsvis fått ett par nya löparskor i födelsedagspresent också ;-) Måste börja fundera på sommarsemestern också, det verkar som vi åker till USA i sommar istället för på hösten som vi gjort de två föregående åren. Ska bli skönt med lite riktig värme, ni vet, 30 grader och strålande sol... Outback Steakhouse, Olive Garden (Chicken Marsala på bild, mmmm), Steak n'Shake (kolla in milkshaken!)... gå på bio och äta popcorn med smör :-D Mmm det är så mycket god mat man måste äta när man är där :-D Åsså mycket pyssel-shopping, Hobby Lobby, Archiver's (se bild nedan), Dee's, Michael's, till och med WalMart har pyssel! Är det sommar snart?! Va?! Va?! :-D

5 kommentarer:

Annika sa...

nej jag är inte alls avis.. onej ;) Men ajg åker till Florida i början av juni :D

Helena sa...

Då kan du ju äta banan-Reeses! Hahahaha!

Myran sa...

*dräglar vilt över matbilderna* Jag är inte alls avundsjuk på någon som ska till usa, inte alls... (jag kanske får plats i bagaget? =)

Helena sa...

Myran - ja, dig viker vi lätt ihop och packar ned :-) Vi kan tajma den stora marknaden så köper vi en maaassaaaa pärlor!

fanny sa...

Kan du lägga av och frestas så där????? Va???? Gahhhhh. Jag vill oxo åka till USA och äta massa goda saker och shoppa pyssel.