2007-02-26

Produktion trots baciller

Det blev några grejor gjorda i helgen trots den massiva invasionen av the virus from HELL i mina luftvägar... det var länge sen jag var så här sjuk och jag hoppas det dröjer en eon tills nästa gång. Usch! Hursomhelst, det blev ett par olika grejor som en kompis hade beställt. Är riktigt nöjd med organza-halsbandet, man kanske ska göra ett sånt till sig själv :-)
Helt pärl-orelaterat så måste jag få gnälla på alla idioter som köper upp en massa biljetter till konserter bara för att omedelbart lägga ut dem på Tradera och Blocket till dubbla priset... jag satt i över en timme imorse och försökte få tag på biljetter till Metallica-konserten i sommar, fat chance liksom! Metallica-konserten var ju sist kvar på listan över band jag måste se live innan jag kan vila i frid... ;-) Jag har lyckats beta av resten, nämligen Mötley Crüe, KISS, Whitesnake och Depeche Mode. Åsså har man ju sett några andra som en ren bonus... men Metallica hade varit grädden på moset så att säga. Nu får man väl vänta i HUNDRA år innan de fått tummen ur och recordat klart sitt nästa album och ger sig ut på promo-turné. Eller så får man vänta med att boka USA-resa tills man vet om det blir nån USA-turné denna vändan. I-landsproblem måhända, men det är lättare att fundera på sånt än andra, mindre I-landsaktiga, problem. *AAAATCHOOOOOO* Jäkla förkylning. Undrar om det är flunsan man åkt på, det känns nästan så. Var är mina Tylenol Cold?!

7 kommentarer:

fanny sa...

Irriterande med biljetterna. Jag skulle också vilja se Metallica. Min man är stor Metallica-fan. Haha Motley Crue såg jag när det begav sig, på 80-talet, 86 kanske? På hovet... jag var där med mitt dåvarande hårdrockband (har ett förflutet som sångerska i diverse obskyra glam- och hårdrockband, numera är det stillsammare akustiska tongångar som gäller).

Helena sa...

Oooaaahhh jag blir så glad varje gång jag träffar en annan hårdrockare :-D Vad hette ditt band?!

fanny sa...

Hahahaha vi hette Love Wyre... efter en Motley-låt som hette Live Wire... jättefyndigt, eller hur???

Helena sa...

Ja vansinnigt ;-) Bra låtval dock, lätt en av deras bästa låtar!!Har du läst "The dirt"? Rekommenderas! (biografi om bandet)

Peterlina sa...

Uuuusch för virus from hell.
Hoppas du blir frisk illa kvickt (så du kan avslöja vems släkting du kände ;D)

För övrigt borde det vara straff på så fina halsband.

Myran sa...

Underbara halsband! *dräglar floder*

Verkligen irriterande med folk som gör så där! Hade jag haft några biljetter hade du fått dem ;)

Helena sa...

Peterlina - vilket straff skulle det vara menar du, att ge dom till dig kanske? ;-)

Myran - tack vad du är gullig! (både med komplimanger och imaginära biljetter...hihi)