2007-02-23

*host host*

Idag känner jag mig ynklig, har nån slags förkylning som satt sig långt ned i lungorna känns det som. Försöker man hosta gör det ont, både där och i huvudet. Blä. Och så var jag tvungen att gå upp klockan HU! imorse och tvätta. Blä igen. Så sen tyckte jag att jag var värd nåt chåkladigt, så jag svängde ihop några chokladscones :-D Plättlätt och fort, nästan instant gratification:

100 g smör smulas i
3,5 dl mjöl, som sen blandas med
1 dl socker
1 tsk bakpulver
1/2 dl kakao
1 ägg
0,5 - 1 dl mjölk (ta lite i taget tills smeten håller ihop)

Klicka ut på plåt, grädda i 175 grader i kanske 15 minuter eller så.


Igår blev jag inte alls klar med nåt av projekten jag hade föresatt mig. Det tog 20 minuter att städa upp pysselbordet, och sen tappade jag lusten liksom. Hur i hela friden kan det ta 20 minuter att städa en yta som är 50x50 cm?!? Man kan ju tro att det låg pärlor i lager liksom :-O Men det var faktiskt bara ett ynka lager... fast rätt många olika pärlor som skulle pillas tillbaka i sina zippåsar, som sen skulle petas ned i sina lådor. Så här långt kom jag på kristallhalsbandet iallafall:

Löjligt va? Sju små pinnar lyckades jag sätta swarrar på och haka fast i kedjan... tsssss !

Jag får väl ta mig i kragen (vilket hade varit lättare om jag var lite längre än mig själv) och göra klart det idag. Eller så ligger jag i soffan och ynkar mig hela dan istället :-D *host host* Det är faktiskt syyyynd om meeeeeej *waaah*

2 kommentarer:

zarischka sa...

*tyckersynd*
Huvaligen - du får krya på dig!!
Kram!

Myran sa...

Det är jättesynd om dig! *nickar medlidande* Hoppas du mår bättre idag! *kram*