2008-01-12

Fannys halsband

Jo! Jag gjorde ju ett halsband på PNs träff häromsistens. Jag hann knappt snurra den sista hattpinnen innan Fanny snodde åt sig halsbandet och sa "får jag prova?!" Sen såg jag inte det mer... förräns jag fick det här fotot i ett mail. Haha! :-D Det är iallafall såna här halsband jag har gått loss på sista tiden. Ett i silver som är MITT BARA MITT *moahahahahaha*, ett i guldbeige som också bara är miiiitttt, ett lila-hematit-ofärgat och ett blågrönsilvrigt. Folk på jobbet har slitit och dragit i mitt silvriga, så man kanske kan sälja ett par stycken där :-D Jag vet att K vill ha ett i svart-grått tillexempel. Alltså inte PN-K utan en K på jobbet *haha*

Jag undrar om min panettone är klar snart... jag dammade av min bakmaskin och laddade i grejer och tryckte på "on", så om typ två timmar kommer det lukta vanilj och apelsin här i huset. Mmmmmmmm. Varm panettone med smööööööör på. Panettone är alltså egentligen nåt slags italienskt julbröd som smakar vanilj och har torkad frukt i, lite flagigt som wienerbröd nästan fast inte så frasigt. Min panettone har en massa vanilj, russin och apelsinskal och är inte det minsta flagigt eftersom det görs i bakmaskin. Men gott är det!

3 kommentarer:

fanny sa...

Sådärja. Nu har jag länkat hit från min blogg också, ville inte lägga upp bilden förrän du gjort det... Jag är så nöjd med halsbandet såååå.

Peterlina sa...

vaddå? Känner du andra K? Nu blir jag sotis. :D

Helena sa...

Fanny - sorry att det tog sån tid, det mailet hade gömt sig under en massa skräppost...

K - TRO mig, inget att vara sotis på *himlar med ögonen*