2007-12-07

Ur led är tiden

Jag vet inte vad ni andra har för vanor men jag får ju kommentarer per email och läser dem sällan i bloggen. Å nu ser jag att jag minsann får kommentarer som inte alls kommer till min email! *hmpf* Har ni dessutom märkt vad som händer nuförtiden när man klickar på en bild i bloggen? Förut kom den ju upp själv på en sida och nu helt plötsligt får man en fråga om man vill öppna eller spara filen. Wtf liksom.

En annan anomali som uppdagades igårkväll är att samtliga Oreos i mitt paket hade ett kex felvänt, med mönstret inemot klegget liksom. Nån på Oreofabriken måste ha lagt en hel bunt kex åt fel håll eller nåt. Inte för att det spelar nån roll. Göta petter vilket oviktigt inlägg det här blev.

*gäsp* Jaha, nu måste jag bestämma mig om jag ska välja kläder efter det snygga lila halsbandet jag gjorde igår eller inte. Man måste ju vara stilig när man ska mingla med Nobelpristagare. Tror det krävs kaffe innan jag tar såna viktiga beslut.

Trevlig fredag på er!

1 kommentar:

Peterlina sa...

Kör du firefox? I såna fall tror jag det är efter en uppdatering där som du får välja vad du ska göra med filen. Jag har såklart valt att öppna bilden i en ny flik så somjag hade förut.