2007-12-06

Mandelmassa & Nobel

Jo, AC tyckte ju att jag inte fick prata om mumsiga saker utan att klämma ur mig ett recept också, och jag antar att det var saffransmandelmassekakan hon menade. Den är hur enkel som helst att göra, man tager sitt favoritsockerkaksrecept och har i en påse saffran och 100g riven mandelmassa. Klart! Eller ja, häll smeten i en form och baka, men sen är det klart :-D

Jane har köpt ett halsband av mig nu i veckan, det ser ut så här:

Tydligen ska det (och hon!) synas i lokalTV snart :-) På tal om det ska ett flertal av mina halsband figurera i Nobelsammanhang, tillexempel imorgon när undertecknad ska mingla med Nobelpristagarna, på prisutdelningen på måndag är det några Helena-halsband som är med i publiken och faktiskt på Nobelmiddagen också! Ar jo imprässd år what! (nej, jag får inte gå på Nobelmiddagen men om några år, DÅ ni!) Så, då var dagens skryt avklarat och jag måste åka till jobbet.

Tjingeling!

3 kommentarer:

Jane sa...

Det är sååå himla snyggt! Satte på mig det hemma igårkväll och min 4-åriga grabb undrade "Vem har gjort det mamma?" Jag svarade "En tjej som heter Helena" och han kontrade snabbt med att "Jag tycker faktiskt det är jättefint" ... Hihi HÖGSTA betyg alltså... Hoppas att jag kommer att göra mig lika bra på teve som ditt halsband kommer :-)

Myran sa...

Wow! Så snyggt! Roligt att dina halsband är så välrepresenterade! Jag ser framemot när du får ditt nobelpris ;)

anaber sa...

Tackar ödmjukast för receptet! :-D

Ursnyggt halsband!