2007-08-14

Rock'n'roll outlaaaws

Pretty Boy Floyd är bra :-D Särskilt deras remake av Motley Crue's "Public enemy no 1". Iallafall.
Jag gjorde ett kort på beställning häromdagen, till ett par som fyller 70 och 60 i samma månad. Är inte alls nöjd, inget passar ihop på det jäkla kortet. Men beställaren tyckte det var jättefint, men det är hon ju tvungen att tycka eftersom hon är min mamma ;-) Så här ser det ut iallafall:


Det är såklart papper från Fannys pappersspillpåse (den kommer aldrig ta slut!), blommor som jag köpt av Karolina, shimmer stickers som jag fått av Annika och fernblad som Tettiz stansat till mig. Cardstocken och snurkelstämpeln har jag faktiskt köpt heeelt själv utan inblandning av andra pysslare. Are you impressed eller vad :-D

Det blir nog inga steg gådda idag tack vare ett ohemult skavsår på undersidan av ena foten, på trampdynan liksom. Alltid är det nåt. Men foten som jag bröt förra sommaren och fick en svårartad muskelfästesinflammation i den här sommaren verkar vara nästan helt återställd iallafall :-D Hurra! Jag smygsprang ju lite på den i lördags och om inflammationen skulle komma tillbaka så hade den ju gjort det typ igår. Och det gjorde den inte :-)

Idag ska jag böja en miljard hattpinnar till ett jååååsa svarrearmband så jag slipper lyssna på tjatet längre ;-) Och trä ett blått halsband till syster I (som aldrig tjatar om sånt...).

Tjing på er!

2 kommentarer:

Coma sa...

Ammmmen hörrö! Kortet e stilrent å schnyggt så de så!
Å den där snurkeln - me like!!!

Rååååååsa armband! Du visar väl sen va? Är aningens svag för den färgen och du gör ju så fina smycken.

Nä, nu ska jag trycka ner fejset i IKEA katalogen igen.

Kramen!

Fanny sa...

Jag gillar också kortet. Tycker visst att det passar ihop. snurklor både på papperet och stämpeln juh!