2007-08-14

....

... måste ... sluta ... äta ... kakdeg ... :-O!


Ok. Nu har jag slutat äta :-D Tur att man hoppade lunchen så man hade några kalorier till godo ;-) Det blev dom här kakorna iallafall, dom ska jag och J mumsa på imorgon kväll när vi skva... jag menar pysslar :-D Egentligen ska de bli plattare och segare men jag hade inte tillräckligt med farinsocker hemma så jag fick improvisera med mörk sirap istället, och det ger ju inte samma konsistens. Men jag är inte den som är den, jag står ut med att äta dom ändå. Surprise, surprise.
Nu måste jag nog gå och göra några situps... det känns som kakdegen gick direkt i fängelse utan att passera gå *haha* Direkt på magvolangerna alltså om ni inte hängde med där :-P

6 kommentarer:

Pysseltanten sa...

De kakorna såg oförskämt frestande ut! Jösses! Tur att det är sent på kvällen, så man slipper fundera på att ställa sig i köket för att baka... ;-)

Coma sa...

HAHAHAHA!
Mer kakdeg åt folket!

Själv måste jag sluta dricka te om jag nu händelsevis inte vill sova sittandes på toalettstolen...

anaber sa...

Jaså, hade du kakor? Det sa du inget om tidigare idag......fast nu förstår jag ju varför du inte sa nåt. Kakdeg är ju bara muuuuuums och mår nog inte bra av att delas med andra. *asg*

Helena sa...

Pysseltanten - det är aldrig försent för att baka!
Coma - kakdeg rockar! :-D
A-C - jag HADE faktiskt inga kakor då ännu, men hade jag vetat att det skulle funka så hade jag ju omedelbart ställt mig och bakat :-)

fanny sa...

hahahha magvolanger. Du är bäst. :-D *fnissar hysteriskt* Är du säker på att sit-ups hjälper mot magvolanger? Tänk om dom bara blir hårda (magvolangerna alltså, inte sit-upsen) och liksom "sätter sig" i sin volangiga form, hemska tanke!!!

Helena sa...

:-O Det kanske är lika bra att låta bli att göra situps då! :-P