2007-07-31

Piiiieeece of the piiiiieeeeee

*trallar KIX* (jo, KIX och inte KISS)

Tisdagsbehov:

- en såndäringade gul sax som alla har som är så bra
- pincett
- 49-strand smyckewire, den tog precis slut! :-O Inte bra!
- ett hus
- ett pysselrum i ovan nämnda hus

Idag ska jag pyssla ihop 3 swarre-halsband, några trasselringar och två par örhängen. Och skicka en miljard swarrar till Liza och Malin som förmodligen sitter i sina respektive brevlådor och stirrar argt på brevis vid det här laget :-D *hmm* det var nåt annat viktigt jag skulle göra idag... men det har jag glömt. Det kan uppenbarligen inte ha varit så viktigt då :-P Egentligen skulle jag hjälpt ena syrran med att måla men det slapp jag eftersom det skulle meckas med nåt annat i deras hus den här veckan *puh* Där slapp man undan på ett bananskal! Roligare kan man ju ha liksom. Fast jag måste rensa garderober här hemma, det är ju ungefär lika kul.
Föresten har jag visst namsdag idag upptäckte jag när mamma pliktskyldigt ringde för att säga grattis på namnsdagen (tätt följd av ett sms från A-C :-). Dom flyttade min namnsdag för två år sen eller nåt, man undrar ju varför Helena och Lena inte är på samma dag längre?! Skumt.

Hursomhelst. Nu har jag babblat om ingenting länge nog. Ikväll är det iallafall MIM på tv :-) Och nån kul film på Z tror jag... Driven kanske? Iallafall spelade dom Metallicas "St Anger" medans dom visade trailern, och det är ju anledning nog att kolla på filmen *haha*

Tjing!

Inga kommentarer: