2007-07-08

Nuså...

...är jag tillbaka och gör stan osäker igen. Eller nåt. Jag har iallafall varit i Ystad och kikat på den nya scrapaffären där (köpte 3D-kuddar, storshopping va, och hickade över priset på Stickles, 75kr!), legat på stranden lite, ätit landets godaste macka på Olof Viktors som traditionen kräver, fyndat snygga foil-päror på Åhléns (där de satt på ett tråkigt stretcharmband på 75% rea), ätit en massa jordgubbar, förfasats över nåt tusental mördarsniglar, tittat på lite slott och sovit en hel massa. Och nu har jag en miljard blogginlägg att läsa :-)

Jo, mackan... det är alltså foccacia med chiliaioli, mörkröd sallad av nåt slag, åttahundra kräftstjärtar, kokt skivat ägg och solrosfröskott. Och deras kolarutor är nåt av det godaste jag nånsinn ätit.

5 kommentarer:

Carcol sa...

75 jävla kronor?! För en liten flaska stickles...*mållös*

Lillpiga sa...

75 spänn???? Heeeeelt sjukt! Du frågade inte o det hade felmärkt eller så? Kanske skulle vara mer normala 25? Och vaddå? En macka för ÅTTAHUNDRA kräftstjärtar? Måste var en BIg sandwich det du... ;)

Fanny sa...

Välkommen tillbaka, favvo! :-) 75 spänn låter ju sjukt ohemult! (dagens ord!!!) Imorrn är det jag som sticker på äventyr.. hrmmm, nåja.... till spännande Östergötland (gapskrattar).

Kommer att ha med bärbar och uppdatera lite om jag orkar. Vi får ses när jag kommer tillbaka!!!

Pysseltanten sa...

Jag har hittat till din blogg för någon dag sedan, sett och imponerats av dina fina pärlarbeten - och nu när jag precis har länkat till några pysselbloggar i min blogg, så tog jag mig friheten att lägga till din. Hoppas att du tycker att det är ok! Du är självfallet varmt välkommen att kika in i min blogg!

Helena sa...

Hej pysseltanten, välkommen hit! :-D Snällt av dig att länka mig, självklart är det ok! Ska kika in i din blogg nu!