2007-06-29

Biovanor?

Malin efterlyste ju en ny onödigt-vetande-lista att bli utmanad med, so here goes:

Onödigt vetande om dina bio-vanor!

1. Popcorn?
Jajemensan, allra helst med smör men det får man åka utomlands för att få ju *mutter*

2. Dricka: kolsyrad eller inte? Light eller vanlig?
*hmm* kolsyrad för det mesta. Definitivt vanlig!

3. Godis eller chåkla?
Eller är ett sånt tråkigt ord när det finns och :-D

4. Favoritbiogodiset?
Fox-kolor. Salta bumlingar. Hallonbåtar. Romarbågar. Peps!

5. Favorit-film-genre?
Science fiction. Fantasy. Action. Komedi, men då menar jag verkligen komedi och inte dåliga ursäkter som t.ex. alla filmer med Adam Sandler... eller skräp som Den där Mary eller American Pie. *usch* Älskar skräckisar men ser dom inte för jag är mörkrädd. Jag vet, det är för sorgligt, vuxen människa som man är... men Michael Myers dör ju inte! *gaaah* Sen är jag löjligt förtjust i dåliga B-monsterfilmer, ni vet såna med stora förhistoriska hajar som vaknat till liv i nån glaciär i Antarktis, eller 30-metersormar eller "Lake Placid", ni vet den där med jättealligatorn :-D Jag frossar alltid i såna när vi är i USA, eftersom dom allra flesta aldrig hittar hit.

6. Ofavoritgenre?
Drama. Diskbänksrealism.

7. Favoritfilm?
Ojojoj, många! Hajen. Star Wars, The empire strikes back, Return of the Jedi. Ford Fairlane (Vince Neil är ju med i en minut i början... hubba hubba!!). The Sting. Some like it hot. Serenity. My cousin Vinny. Armageddon. Dödligt vapen 3. The Matrix.

8. Favoritfilmcitat?
"Some people play hard to get, I play hard to want" (Ford Fairlane)
"We're gonna need a bigger boat" (Hajen)
"This is what you trained for, so suck it up!" (Armageddon)

9. Favoritskådisar?
Joe Pesci, Richard Dreyfuss, Marissa Tomei, Tony Curtis, Bruce Willis, Bill Murray, Oliver Platt... dom är alldeles för många :-D

10. Bästa soundtracket?
*hmm* svårt... Ford Fairlane, Motley Crue är ju med på det :-D Resten är Yello, som är himla bra också faktiskt. Star Wars-temat är ju vansinnigt bra också. Och Hajen-låten såklart :-D Matrix-soundtracket!

11. Bästa biominnet?
Oohhh, när vi såg Serenity i USA! Helt nybyggd biograf, det var mitt i natten och vi var alldeles själva i en stoooor biosalong med stolar man kunde luta ryggstödet bakåt på! Höga ryggstöd dessutom, så man kunda luta huvudet mot. Smöööör på popcornen :-D Och dessutom hade vi noll och inga förväntningar på filmen, och den är huuuur bra som helst, så det var verkligen kanon!

Sådär Malin, känn dig utmanad ;-)

2 kommentarer:

Åsa, alias virve_w sa...

Vilken kul lista!
Den lånar jag av dig, hoppas det är ok :-)

Helena sa...

Låna på bara, det är det den är till för :-D