2007-05-24

Lite mindre lat...

... är jag idag och orkade redigera ett par bilder :-) Nytt bättre foto på det gröna, ett brunt asteroidhalsband och det turkosa som levererades till Åsa (vars länk jag inte hittar för tillfället) igår. Jag tycker nog inte fotot gör halsbandet rättvisa förstås....


Dagens irritationsmoment är annars snubben i hemelektronikaffären som efter att t.o.m. ha dubbelkollat i datorn (för datorn är ju allsmäktig och vet allt, som ni vet... not) gav mig fel jäkla dammsugarpåsar häromdagen. Hajja att jag tänker vara gnällig kund och lämna tillbaka dom trots att jag öppnat påsen.

Det verkar som det blev ett öppet lila halsband f.ö. om jag ska böja mig för majoriteten, jag kanske kan pyssla med det idag :-)

Jag ska faktiskt packa in lite blomskott i blött papper och plastpåsar idag och skicka med syster hem *moahahaha* Hon klippte ned lite blommor här för ett par månader sen och stack ned kvistarna i vattenglas... tydligen så är det den åttonde dödssynden att slänga sånt man klipper av blommor. Jag har bara en krukväxt här hemma som jag bryr mig om, det är ett ödesträd som jag övertog när morfar dog för 13 år sedan, då var det 3 cm pinne som stack upp ur en kruka. Iallafall. När jag tänker efter har hon en jäkla massa annat krafs som ligger hemma hos mig som hon ska få bära hem idag också. Jag är trött på att ha en massa bjäfs liggandes överallt. Jag insåg igår när jag fick ett städryck att städfanatiker som jag inte ska bo i en svårstädad lgh från 40-talet. Det är inte bra för min inre frid, eller nåt. Man skulle ha ett reversibelt svart hål hemma, där man kunde stoppa saker som man inte använder just nu, och när man behöver dom så kan man bara plocka fram dem igen, ur tomma intet liksom. Jag hade ett sånt i min första lägenhet, fast det enda jag la där var min klocka och den kom aldrig ut igen. Men dom kanske har produktutvecklat de svarta hålen sen dess :-)

Gud vilket svamlande, det får väl vara nog nu va?

5 kommentarer:

Lillpiga sa...

I lööööööv the översta halsbandet!!!

Anna-Carin - anaber sa...

Vad sägs om en svärmor som ger krukväxter som ska vattnas varannan dag till oss som i princip bara har suckulenter eller såna som ser levande ut fast de är heldöda?

Om du hittar nåt bra svart hål till resonabelt pris så är vi definitivt intresserade, vi svämmar också över av grejor som dräller runt lägenheten.

Kan också meddela att Åsa oh:ade och åh:ade en bra stund över halsbandet och hon hade det på sig hela kvällen. Kanonfint!

Och jag gillar ju mellanhalsbandet!

Myran sa...

Åh! Där var de där katedralpärlorna igen! Det bruna halsbandet gick ju inte av för hakor det heller (eller, om man verkligen drämde en hacka i det skulle det nog faktiskt gå av, men det är ju faktiskt bara ett uttryck =).

Jag är också intresserad av ett svart hål, två personer, 40 kvm är samma sak som en evig röra (men eftersom jag är rätt slarvig passar det iofs mig ganska bra).

För övrigt vet alla i min bekantskapskrets att jag vattnar mina blommor en gång i veckan - överlever de inte åker de ut (i stort sett alla blommor klarar faktiskt det =).

Anonym sa...

Svarta hålet, även kallat en "Simon the sorcerer hatt". Klockrent, eller sa det bara "swish"?

/Katarina

Fanny sa...

Hallååå? Har du blivit uppslukad av chokladmonstret???