2007-05-26

Chåklamonstret....

... har ingen chans i det här hushållet. Är det nån som äter upp nån så ja, ni kan väl gissa :-D Jag har varit fullt upptagen idag med pre-morsdagsaktiviteter, två kort blev det och ett halssmycke. Det ska även bli en brosch senare ikväll. *hmm* det verkar redan vara senare ikväll...
Iallafall, jag hittade återigen fynd i Fannys "pappersspillpåse" som jag använde till korten. En filur blev det också :-D Foton kommer imorgon eller så, det är för mörkt nu.

Föresten, vad var dealen med Criminal Minds igår?! Värsta klipphängaren ju, sånt har vi inte okejat. Nu måste jag ju vänta en heeeel veeeckaaaaaaa innan jag får veta hur det går. *hmpf* Och när ska C.S.I. Miami skärpa ihop sig igen? Den serien har varit helt kass den här säsongen. Och om C.S.I. Las Vegas kommer tillbaka utan Gil så går jag i omloppsbana... Folk som bestämmer vad som ska hända i mina favvoserier borde konsultera mig innan de gör drastiska förändringar. Jag har fortfarande inte förlåtit dem för att de hade ihjäl Speedle. Och utskrivningen av Elle i CM var helt flepp också. Dom försökte liksom smyga ut henne ur serien.

Dagens middagstips är föresten fajitas med jätteräkor som man marinerat i citronsaft, honung, pepperflakes och olja och sen stekt hastigt. Servera med guacamole, svart bönröra, salsa och gräddfil i majstortillas. Mmmmmmm! *burp*

Lite juveler då att kika på :-) Jenny, jag lovar att det är ren tur när ringarna blir bra. Den oranga klippte jag sönder och gjorde om tillexempel.

Den röda kristallen är en rätt ny form från Swarovski, "free form faceted diamond". Snygg va :-D Jag köpte en i aquamarine till bara miiiiiig :-D

4 kommentarer:

Anonym sa...

WOW vad du producerar! Vad gör du med alla smycken? Du måste väl sälja ngt, hur har du annars råd att köpa kvalitétsmaterial?

/Katarina

Anna-Carin - anaber sa...

Det där lila, är det bara till dig? Hur härliga var inte de där katedralpärlorna då!

Helena sa...

Katarina - när det är till lilla mamma så får man ju kosta på sig Swarovski ;-) Annars kan jag tipsa om firemountaingems.com, det är inte så dyrt att handla kvalitetsmaterial där :-)

AC - nej det är en present till en kompis faktiskt... har inte du fått några såna lila katedralpärlor? :-D

Myran sa...

Snyggt!