2007-05-30

*gäääsp*

Jag hade det tvivelaktiga nöjet att vakna klockan 3 imorse med kli i halsen. Nej, inte sånt kli man bakar med, även om det nog hade gett samma effekt. Utan sånt fy-katten-jag-håller-på-att-få-turboförkylningenArne-kli-i-halsen. Så jag har redan hunnit med både frukost och lunch. Är det inte dags för eftermiddagslur snart!? *gäsp* Jag har också hunnit med att produktutveckla chåklasconesen som egentligen heter klick på plåt... chåklasconesen var ju också en produktutveckling av dom. Iallafall. Hajjade nån det där? Jag böt iallafall ut hälften av sockret mot farinsocker och det blev vansinnigt smaskigt.

Så här blev morsdagskorten iallafall. Tror att jag gått och blivit pluttoman, jag hittar alltid bra ställen att plutta glitterlim på... synd att jag inte hade nåt svart att plutta på det jåååsa kortet. Å föresten! Snirkelstämpeln på det röda kortet har jag haft i ett ÅR men jag hittade den först nu när jag städade i mina lådor! "it's like finding money" som vaktisen sa i Vänner när Joey och Chandler hittade filmkanalen med nakna tjejer på sin tv, helt gratis! :-P


5 kommentarer:

Fanny sa...

Vilka fina. Gillar snirkeln! :-) Känner igen papperen också *fniss*

drannika sa...

Åhhhhh vilka fina kort!!! Känner igen lite dekorationer på det första kortet! :D
*kram*

Petra/Paradise sa...

2 jättefina kort du gjort! =)
Filurstämplarna är ju bara för söta! =)
Kram Petra

Laila sa...

Vilket snyggt kort det som du gav din mamma. Jätte fint! Gillar snirkeln massor. Se till å använd den nu innan den försvinner igen... ;-)

Helena sa...

Fanny - japp, det är dina papper :-D
Annika - japp, det är dina dekorationer :-D
Petra - ja filurerna är bara bäst!
Laila - snirkeln ligger på rätt plats nu, så nu vet jag var den är ;-)