2007-04-23

Stenåldersmännska...

... kände jag mig som idag när jag gick in på OnOff för att köpa ett rengöringsband till videon. Hallå liksom?! Nuförtiden har ju varenda människa en HD recorder, inte ens en vanlig DVD spelare är ju hipp längre. Men sambon har faktiskt sagt att vi borde ha en sån så det finns ju hopp om att även jag ska få hänga med lite i teknikutvecklinen. Vilket år som helst så köper jag en ny mobil också, men den gamla är faktiskt bara 4 år gammal och jag giiiillar den ju. Den har inga såna finesser som Blue Tooth och WAP och mms-grejsimojs å sånt, men den fungerar att ringa med på flera olika kontinenter och det är faktiskt allt jag kräver av en telefon. Jag har en separat kamera, mp3-spelare och dator faktiskt. Ibland blir jag trött på folk som ständigt ska synka sin telefon med sin iPod med sin laptop med sin PalmPilot med sin bil med sin mjölkskummare med sin strumplåda ad nauseum. Och folk tycker att jag är petig med saker och ting. Kommer världen stanna om man inte är 110% uppkopplad och synkad 86400 sekunder om dygnet?

Iallafall! FMG har levererats och sorterats :-D Alla mina nya cathedral beads är jäääättefiiiiina och jag ska klappa på dem heeela kvällen! Och så fick jag mina FILURER idag! Så det blir EZ-monteringspremiär för yours truly (tack för EZt Annika, det ser ut som alla får plats!) ikväll. Tur att jag frågade Annika först hur man gör annars hade det blivit svordomar en masse misstänker jag. De här har jag fått idag: (lånat bilderna från kortmakaren.se)

Är de inte VÄRLDENS finaste?!?! Tänkte jag skulle ha kärleksfiluren till ett morsdagskort :-) Blomfiluren är så himla bra, passar till både födelsedagskort och mer allmäna kort tycker jag. Djävulsfiluren var jag faktiskt bara tvungen att ha (brukade rita en figur i skolan som jag kallade just "Filuren" och han hade också en sån där hö-gaffelgrej... fast han hade en stor näsa också), och godisfiluren... tja, bloggen heter ju inte chokladbloggen av en slump liksom ;-)

Ah! Glömde ju nästan! Jag råkade provsmaka GBs nya chokladglass, den som kommer i en rektangulär plastlåda (som dom där yoghurtglassarna), och den är inte dum alls får jag säga! Den spelar ju inte i samma liga som Rocky Road, men som plain chokladglass får den mycket bra betyg. Ganska ljus, kunde ha varit liiiite mörkare, men det kan jag ha överseende med. Man kan ju ha chokladsås på menar jag :-D Och maränger och vispgrädde och sån där god körsbärssås..... jag kanske måste gå tillbaks till ICA :-D

4 kommentarer:

Myran sa...

Jag vill också ha katedralpärlor! =( Nåja, jag har faktiskt pysslat ihop ett par halsband och ett par örhängen (där det var en typ av katedralpärlor med, när jag tänker på saken).

Fina filurer - jag ser framemot att se korten du gör med dem!

Helena sa...

Du kan få pilla lite på mina på PMS och kaaaanske ta med några hem :-D

fanny sa...

Nämen nu blev jag sjuuukt sugen på filurer också. Gahhh. Har stämpelköpstopp. *håller emot så det knakar*

jenny_li sa...

Åhh - PÄÄÄÄRLEEER!! Skoj, TÄNK om de inte hunnit i tid till PMS...!

Katedralpärlor? På allvar alltså? Såg nån bild på FMG, men förstod inte alls grejen... Men jag antar att du kommer att göra nåt larvigt snyggt med såna, och sen måste jag också ha... ;o)

Å - filurer... Jag ska verkligen inte ha fler filurer, men de ÄR - SÅ - FINA! Ett PAR ynka stycken kan jag nog råka skaffa mig... ;o)