2007-03-19

Värsta bra postdagen!

Kolla vilka bra grejor Annika skickat hit! Tack raring!!! Sen kom FedEx med mina Swarovski Cosmic, dom är ÄNNU finare i verkligheten! :-D Det gör det liiite mindre plågsamt att dumma Hasse på ICA inte tagit hem några fler bappelsin- geisha *morr* Jag ska stirra argt på honom när jag ser honom nästa gång. Jag tröstade mig med en ny juice jag inte sett förut, Del Monte Gold Mango, det är typ 70% ananasjuice och 30% mangojuice, sååååå himla mumsig! Jag älskar mango, jag har periodvis kunnat ses äta mangopure ur barnmatsburkar på tåget... och att ICA har börjat sälja frusen mango i bitar är ett snilledrag och inget annat :-D Mycket bra till sommarens smoothies. Och den fantastiska hallondesserten blir bara mera fantastisk med mango i också.
Nu ska jag gå och sätta tänderna i de 25 halsbanden, har tyvärr inga bra oliviga eller diskret mörkgröna småpärlor så jag får spana lite på Pandyro och/eller Pärlshopen imorgon.
Tjingeling på er!

7 kommentarer:

Fanny sa...

Dumma Prix-Xtra vid norra station närmast mitt jobb hade inga Apelsin-Geisha heller. Får kolla här på Söder imorrn istället.

Maria sa...

Ni får komma hit ut, Hemköp i V-by har bappelsingesha ;-) Tänkte på dig idag när jag såg dem minsann, hihi!

Helena sa...

Dumma dumma prisextra också då! Men hurredu Maria, KÖPTE du någon då?!

Maria sa...

Näeh, jag köpte ingen - men jag kan göra nästa gång jag ska dit?! Jag har provat den själv och det var ingen hit, men jag är inte så förtjust i apelsinchoklad allmänt heller.

Hörru, nu först när jag förstorade upp fotot i det här inlägget såg jag att det INTE var klisterburkar Annika hade skickat till dig! *asgarv* Det såg verkligen ut som det och jag tänkte att du måste vara en riktig storförbrukare eftersom hon lagnar klister åt dig ända från Ängland! ;-)

Anna-Carin - anaber sa...

Åh vilken rolig postdag. Här kom ett trist kuvert med besked om att vi får en ny bvc-sköterska samt ett försenat födelsedagspaket till A. Hon blev ju glad iaf.... *s*

Coma sa...

Men vänta nu - apelsin-Geisha?! Var var var??? Aldrg hört talas om men MÅSTE ha, det förstår jag ju. Apelsinchoklad är så ***** gott.
Tack söta du för dina uppmuntrande rader i min blogg!

*Kram*

Helena sa...

Jassååå Fnattis, jag var inte med på att du inte gillade bappelsinchåkla. Det måste innebära att jag får din ranson, visst :-D

Anna-Carin, det måste iallafall inneburit att A inte var så grinig idag ;-)

Sandra - jag har bara sett den på ICA än så länge, men den måste ju rimligtvis finnas på andra ställen också? Den ser ut nästan som den vanliga, fast mer orange-rosa och heter Geisha Orange Dream. Hoppas du är lite mindre stressad idag :-)