2007-03-17

Seek and destroy

Helgens lista:
Födelsedagskort till farmor i USA - check!
Födelsedagskort till syster - check!
3 par örhängen till Göteborg
1 armband till Göteborg
1 ring till Göteborg
1 halsband till systers arbetskamrat

Det ena kortet är guldigt och jåååsa, stämplat namnet med rosa och embossat (inte emblossat, Fnattis ;-) med EP "Jeweled gold". Jåååsa glitterlim, guld-bronsigt metallicpapper, prickigt papper jag fått av nån... Annika? Åsså primor med liquid pearls.
På det andra är det ljusgrönt Mulberry, namnet stämplat med de evinnerliga clearstampsen som högst troligt kommer att säljas på pysseldotnet inom kort *argh*. En snirkel tröck (trycka, tröck, tröckt, det heter så) jag dit direkt på Mulberryn också, det funkade :-D Retroblommorna har jag fått av Tettiz, den ena är goosebumpad :-) (vilket skojigt ord, goosebumpad). Först hade jag en plan med min patenterade snirkelbakgrund™ och 5 cirklar jag hade klippt ut i olika blå och turkosa nyanser med det gick åt helsike. Vet inte vad jag tänkte egentligen, haha!

Märkligt med det där clearstampsalfabetet egentligen... det är kursivt, och gjort så att bokstäverna kan överlappa så det verkligen ser ut som "skrivstil", men då måste man stämpla dem en i taget! Wtf liksom!? Det är ju som gjort för att det ska bli skevt och vint... som ni ser. Jag gillar inte ens stilen särskilt mycket. Nä, det kommer jag sälja! Det andra däremot är jag störtnöjd med, det syns inte toppenbra eftersom jag embossat det, men kanterna på bokstäverna är liksom hackiga... döfräckt!

*note to self* köp flera såna Color Boxes i USA i sommar... toppenbra att dutta på alfabetsstämplar med spetsen på de dynorna! (åsså kostar de ju bara $8,99 på Hobby Lobby... såvida de inte är på rea förstås hähä)

7 kommentarer:

Coma sa...

Hej du!
Trevligt att du kikade förbi min blogg :-) Japp, jag brukar hålla till på pyssel.net även om jag, av olika anledningar - mest tidsbrist, är ganska osynnlig där just nu.
Upptäckte att din blogg e lite farlig - så FINA smycken du gjort! Är livrädd att sjuknka ner i det där lockande pärlträsket *hahaha*
Ha en fortsatt fin helg!
/Sandra

Helena sa...

Hej Sandra! Kul att du tittade in, och tack för komplimangen!! :-D Säg till om du vill ha hjälp ned i träsket... *putt* ;-)Trevlig helg på dig med!

Myran sa...

Jättefina kort! Jag tycker det där alfabetet ser jättefint ut (och handskrivet är ju sällan alldeles spikrakt, eller i alla fall inte när jag skriver *suckar*). =) ..och glassen med kaffe och choklad låter också väldigt god... *slurp*

Helena sa...

Tjingeling Myran :-) Tack för de snälla orden! Jag skulle ju köpt en sån där glass idag, glömde helt bort det!

Anna-Carin - anaber sa...

Jag kan intyga att hon är farlig på att puttas.... *flin*

Var det nån som nämnde glass? Sort, pris och inköpsstället efterfrågas!

Helena sa...

Anna-Carin - det är GBs nya glasspinnar vi snackar om :-D En ny Magnum med kaffesås och chokladkrisp utanpå, den heter Colombia. Finns andra smarriga nyheter på http://www2.gb.se/campaign/aretsnyheter/

Sofia sa...

Jättefina kort, kanske skulle börja använda embosspulvret lite mer.