2009-08-26

Nu får ni allt måla om taken därhemma

Eftersom jag uppdaterar IGEN så har ni ju säkert gjort kors i dem. Taken alltså. Därav ommålningen. Iallafall. Jag ska nu förära er läsare (alla fyra eller så) med ett tips. Eller flera, egentligen. Det kommer här. Håll i hatten.


Odense Nougatsås.


Japp, ni hörde rätt. Nougatsås. Det är den bästa uppfinningen sedan inkaindianerna först rostade kakaobönor och gjorde varm chåkla av dem för att refresha sig mellan de rituella offergåvorna till gudarna (vi behöver kanske inte gå in mera på det för det är rätt äckligt).

Det var ett tips. Tips nummer flera är vaniljglass plus nougatsås plus chokladsås plus rostad kokos plus honungskanderade valnötter och pecannötter. Det ni. Går inte av för hackor. Är i klass med bollarna som jag en helt annan dag ska ge er receptet på.

*burp*

Man blir rätt mätt av alla såser och nötter och sånt på glassen.

3 kommentarer:

Anna-Carin sa...

Men vännen, nu blir jag ju riktigt orolig! Menar du att du inte har upptäckt nougatsåsen förrän nu? Flytande nougat på flaska måste vara den bästa uppfinningen ever.

Tettiz sa...

No we're talking! Nougatsåsen är min nemesis. Just nu vågar jag inte ha nougatsås i huset, men det är sååååååå grymt gott!!!

Malin ~ Lillpiga sa...

Jag är stum! Du bloggar så ofta nu!! *chockad och glad*