2008-06-06

Nu du Malin!!

Du ville ha mer Motley, och den 24 smäller det! Dra upp volymen och kolla in det här. Så här bra har det inte låtit på länge, New Tattoo var kul men inte alls lika gritty och sleazy som detta! Nu kan man ju dessutom hoppas på ytterligare en tour :-D Jag är enormt nyfiken på om Welcome to the machine är en cover, det vore oerhört häftigt. Inte för att jag är nån stor Pink Floyd-fan, men det är en bra låt och Motley gör bra covers i allmänhet (Jailhouse rock, Anarchy in the UK, Helter Skelter...). Blablabla. Jag får snart döpa om det här eländet till hårdrocksbloggen. Undrar hur många som orkar läsa :-D Jag får väl lita på att Fanny läser iallafall, hon har ju faktist haft ett band som hette Live Wire :-D Men det har faktiskt inte hänt nåt revolutionerande på chåklafronten på sistone... jag åt en rätt ok muffin med nutellaklegg inuti och vit choklad ovanpå när 67% av PN hade viktigt möte på EH häromdagen. Fanny var snyggast bestämde vi :-D Åsså ligger det en Center Lime, Strawberry & Chili i kylskåpet, men sambon smakade och sa att den smakade gift så jag känner mig lite tveksam till att testa den. Syrran gav den till mig och sa att den var kanon, men hon gillar å andra sidan Plopp Funky Pear också *kräks*. Nä, jag väntar fortfarande på att nåt i samma klass som Geisha Apelsin ska dyka upp på marknaden. Har hört rykten om att After Eight-bollarna ska vara farliga men har inte lyckats köpa några ännu.

Pysslat har jag gjort också. Bilder... ja kanske några i kameran... en annan dag :-D Men jag har shåppat pärlor idag :-D Många swarrar blev det, särskilt fire opal och hyacinth (ska bli ett galet orange halsband till mig), siam och light siam (som ska bli ett galet jåååsa-rött halsband) och några snygga blå som också ska bli ett halsband till bara miiiiig.

Nu ska jag gå och leta rätt på livestreamen från Rock am Ring där Metallica spelar. Ny skiva kommer i höst, intresserade bör hålla koll på Mission Metallica.

1 kommentar:

Lillpiga sa...

First of all: klart du ska döpa om bloggen! Och second: I'll read it!! :)

Nya Motley...vad säger man. Om du hade en devla-smiley här så skulle den vara här nu. :)

Nu är det iaf snart dags för Alice Cooper, Thin Lizzy och Iron Maiden. Grymt! Men man skulle ju vart i Norje i dagarna...*suck*