2008-05-23

whoooeeee

Rara Malin tycker att jag kreativ nog för en utmärkelse minsann! :-) Sånt kan man ju inte låta bli att kommentera (dessutom kommer hon ta första bästa flyg till El Stockholmo och kölhala mig om jag inte börjar uppdatera oftare... haha!), dessutom när hon nämner Vince liksom :-D Såhär tycker Malin iallafall: Helena ~ fantastisk på att använda swarovskikristaller. Allt hon tar i blir till Nobelfestsmycken. Tillika min grymma hårdrockskumpan med förkärlek för Vince Neil. Med lite tur tar hon den här awarden som en spark i röven och börjar blogga mer. ;)

Haha. Just det, "och börjar blogga mer". Så nu gör jag det. Och av som en händelse så är just Vince i högtalarna. Dom har ju ny skiva på gång, första singeln är vansinnigt lovande. Med lite tur blir det ny turné och tredje gången gillt för mig på Motley-konsert. En annan tredje-gången-gillt-grej händer nästa fredag, då är det KISS på Stadion. Det är säkert hundra år sen sist, var det '98 det var Psycho Circus Tour i Globen!? Aplänge sen är det iallafall, och på TIDEN. Innan dess var det typ '96 på Stadion, hoppas det blir lika fint väder på fredag.

Och när jag ändå snackar musik (vid det här laget har väl alla utom Malin och Annika slutat läsa...) så kollade jag just in metallicamission.com där man får små smygkikar från inspelningen av deras nya skiva. Det låter sååååå bra och jag är så tvärnöjd med Robban som ny (nåja, inte så ny längre, men dock) bassist. Synd bara att det är så APsvårt att få biljetter till deras konserter i Svärje. Jag har förvarnat sambon om att när det blir USA-turné åker vi dit och går på konsert där, oavsett om vi precis kommit hem därifrån... om dom lägger av så småningom utan att jag har sett dom live så tänker jag lägga mig ned och självdö. Jag inser att rätt många nu himlar med ögonen och tycker det är fjantigt, men är man musikälskare som jag så är det faktiskt världens grej att se ett band live.

Ok, jag tror att jag skulle skicka den kreativa utmärkelsen vidare då... den mest kreativa människan jag känner är ju Fanny, ingen producerar så mycket snyggt papperspyssel som hon gör. Heja Fanny!! Karolina är en annan favorit, hon gör grejer precis i min smak. Sanna har ingen blogg, men gör ack så snygga smycken!! Hemsida har hon iallafall så man kan kika på godsakerna :-) Carina är en av de mera allsidiga pysslarna, som gör det bra dessutom!

Så lämnar jag er med lite Mötley Crüe.... \m/ \m/

1 kommentar:

anaber sa...

*hehe*

Kan inte klandra dig för att du inte utnämner mig som kreativ. *asg*