2008-03-19

Titta det snöar....

...AAAAAALLTING ÄR VITT VITT VITT!! Men det är ju normalt för påsk. Mindre normalt är att jag har influensa. ¤%#%"#&¤ Men då har jag iallafall tid att uppdatera den usla bloggen. Jag är verkligen helt kass på det. Så här kommer lite pyssel jag gjort.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Men oj, vad snygg den där blåa var! Och jag som inte ens är så förtjust i blått. Den gröna var inte fy skam den heller.

Vad använder du för material? Är det bara dyra grejor? Jag kanske har frågat det förut, eller så tänkte jag bara fråga, hm... :)

/Katarina

Helena sa...

Hej Katarina :-D Näej, för det mesta är det glaspärlor (dvs inga dura grejor), men ibland smyger det sig in Swarovskikristaller och då kostar det lite mer.

Anonym sa...

Så inga "plastiga" akrylpärlor? Använder du smyckeswire eller pärltråd? Tycker att wiren blir lite stel, speciellt för de öppna halsbanden. Har lite problem med wiren eftersom jag är rädd att klämpärlorna ska släppa. Hur är din input på det? ;)

Undrar också om du använder äkta silverdelar eller bara silverfärgat? Smyckena ser ju så himla vackra ut! Jag är jätteimponerad över sättet du varvar dem. Det är ett regelbundet mönster, men så avancerat att jag inte kan komma på hur du gör det, lol.

Jag vill ha det blåa halsbandet nuuuuuu. Synd att jag redan har fyllt år :D Grattis till din födelsedag förresten.

/Katarina

Chica - Queen of the English Springer Spaniels sa...

Yep, you got me girlie...I don't understand a word but the jewelry is gorgeous!! I hope you are doing fantastic. Oh, and I didn't know you liked to stamp. I flippin' love it! My best friend Cindi and I always get together to stamp and do cards, etc. I so wish you lived closer...you could join us. :-) How's Mike? Any ring on your finger? I need to get caught up on all the latest. ;-) Miss you Hel. Let's stay in touch.

((BIG Hugs))
Chris