2007-07-12

Vad är en bal på slottet....

Torsdagsbehov: Monsterpiller för min huvudvärk alternativt stora mängder sprit och/eller gummiklubba. Metallicabiljetter.

Snart lägger jag mig ned och gråter över det faktum att Metallica kommer spela exakt 2300m härifrån ikväll och jag kommer inte vara där. Jag begär inte att nån förstår det, men så är det. (jag vet att det finns biljetter att få tag på på tradden och blocket men jag har helt enkelt inte samvete att betala tusenlappar för en konsert... man har så tråkiga prioriteringar när man är vuxen, typ hyra och mat å sånt...) Jaja. Men jag blir riktigt glad när jag ser på nyheterna att en massa 15-åringar har köat utanför Stadion sen i tisdags å sånt :-D Då finns det hopp för hårdrocken! Det hade ju varit rent för sorgligt om så kallad RnB hade tagit över helt och hållet... (jo, s.k. säger jag för Beyoncé och likartade artister är fan inte RnB! Usch.). Iallafall.

Jag gjorde ju faktiskt ett kort häromdagen, preQK, till en nästan-30-åring :-D Hoppas det är ok att jag bloggar det först ;-) Det överlämnades under en vansinnigt trevlig middag, tack hörni :-D
Shimmer stickerserna är Martha Stewarts, med 3D-lack på, och var också en present från snällaste Annika (hon skämmer bort mig faktiskt). Åsså en snirkel från Rhonna Farrer tror jag (är inte flytande i scraplingo ännu så bear with me om det inte alls är hon), blommor som jag köpt av Peterlina, pappersspill från Fanny, orange peel Bazzill i nån slags färg :-D och sidenband, proffsigt knutna av Annika :-) Å en dutt glitterlim såklart.Nästa gång blir det postQK-alster, jag lovar ;-) Jag har redan en plan!

Nu ska jag gå och putsa fönstrena (ugh) eftersom jag får fint besök på onsdag nästa vecka :-D

4 kommentarer:

Carcol sa...

OK, först och främst...jag hoppas du inte refererar till mig som "fint sällskap" som du känner dig tvungen att putsa fönster för? Själv undviker jag i det längsta att tvätta fönster. det är för tråkigt.

Näst: Kanonfint kort!

Sist: Min satans bror kommer och hälsar på idag och kommer att sova här inatt. Anledning: De ska gå på Metallica. Bastard!

Helena sa...

Nej jag försöker bara fjäska för Peterlina på förekommen anledning *haha*

Slå ned din bror och sno hans biljetter så är du snäll, så kan du och jag gå istället :-D Bra idé va! *nickar*

Coma sa...

Sitter oxå här och surar över att inte jag ska på Metallica. En kollega är där och har pratat om detta I VECKOR! Men som sagt; Vad är väl en bal på slottet...

Ska tröstäta en liter jordgubbar nu.

Lillpiga sa...

Jag har varit på Metallica, jag har varit på Metallica!!!! Och dra mig baklänges, det var så sjukt bra så jag trodde jag skulle dö!!! Ont i halsen och nacken dagen efter som en sann rocker. *hehe* Hade gåshud hela konserten och stod med ett fånigt flin på läpparna mest hela tiden. :D Ni skulle vart där, brudar.... ;)