2007-06-26

We're gonna need a bigger boat!

Eller större pysselbord iallafall, idag höll jag på att inte komma upp ur högen med band, pappersbitar, stämpeldynor, glitterlimsflaskor och alla de förhatliga små j***a fotofixlapparna. Iallafall. Min plan var då att stolt visa upp dagens tre pappersalster som jag gjort helt utan någon som helst sista-minuten-panik. Snulle på mig kan man säga. Eller snulle på er också faktiskt. För jag mitt smartskaft råkade deleta bilduslingen från kameran. Rätt ut i periferin liksom, inte bara ned i papperskorgen på datorn, utan den är deletad helt bort från världsrymden alltså. Nu tycker ni kanske att jag är lite dramatisk, haha! Okejrå. Men erkänn att ni åtminstone flinade litegranna. :-D Hursomhelst så får jag flörta med mottagaren av det kortet så hon tar ett foto och mailar mig. För det var ett himla fräckt kort om jag får säga det själv. Lila var det och allt. Filurer och grejer. Glitterlim. Shimmer stickers. Ni hajjar. Ni får helt enkelt hålla till godo med tackkortet jag skickat till pappa & c/o idag. Jag gjorde ett till nästan likadant, fast det står "Howdy" på skylten istället, det skickade vi till sambons farföräldrar på andra sidan pölen.


Jajemensan, det mönstrade pappret grävde jag fram ur den bottenlösa pappersspillpåsen från Fanny :-D Skyltfiluren är hennes också föresten, jag har vårdnaden om den lille raringen för tillfället :-D

Och idaaaaaaaaaag fick jag fiiiiiiina shimmerstickers av raraste Annika! :-D Dom häääär i silver och svart, och ett i jååååsa som jag för mitt liv inte kan hitta på nätet. OCH fräcka ramar med faceterade stenar också (vägrar säga B-ordet, jag bojkottar det i ren trots).

Tisdagsbehov:
- 3D-kuddar. Dom ordentliga 1/4'', inte de fjösiga 1/8'' som ingen männska blir glad av.
- Goosebumpz-die. Retroblommorna blir mycket skojigare om dom bumpaz lite :-P
- Större balkong som man kan ligga ned på (på mage...). Fortsätter det så här så kommer jag kunna illustrera Ebony & Ivory helt själv.

Dagens skojiga ord: Fjösig. Helt självförklarande :-D

5 kommentarer:

Myran sa...

Fiiint kort! Jag vill också ha en goosebump-die - men då måste jag skaffa en qk också... Hm...

fanny sa...

jamen fjösig är väl helt underbar. vad säger du om "fjöshårig"???

Zarah sa...

...."För det var ett himla fräckt kort om jag får säga det själv. Lila var det och allt. Filurer och grejer." Mottagaren håller med!! TACK sötnos! Vilket fint! Foto kommer! :D

Helena sa...

Zarah - ja det var ju lite *host* sent *harkel* men jag hoppas du gillar mig ändå :-P Kraaaam!

Fanny - hahaha, fjörhårig, det låter inte bra!

fanny sa...

näe, det är ingen komplimang om man säger till nån "vilket fjösigt hår du har" eller "vad fjöshårig han var"... haha