2007-05-09

Heja Svärje!

Nej, jag syftar inte på Melodifestivalen... även om jag faktiskt gillar The Arks låt! :-O (jo jag vet att ni blir lite desillusionerade nu, men jag gillar faktiskt inte bara hårdrock... tro't eller ej!). Vad jag syftar på är det fantastiskt patriotiska armbandet som min ena syrra inte tyckte var tillräckligt svärjeflaggigt (johoo det är ett ord!) när det var dubbelradigt, så nu har jag trätt om det så det är treradigt. Jag måste faktiskt få lovorda Swarovski litegranna, de guldgula pärlorna på armbandet är Swarovski och de har faktiskt en vansinnigt fin lyster. Sen är ju kvaliteten mycket bättre än "vanliga" glasbaserade pärlor med pärlemolyster... tyvärr får man ju betala därefter (jämför dock inte lystern med de blå i armbandet, de är nämligen matta och ska inte ha samma lyster).

Hursomhelst. Jag måste säga att hockey VM är lite antiklimax i år. Danmark scorade mot oss och vi förlorade mot ryssarna. Det var roligare förra året ;-) Jaja. Heja Svärje i hockeyVM :-D Här kommer iallafall lite fler presenter till olika människor:


3 kommentarer:

fanny sa...

Jag som inte gillar gult och blått i kombination på kläder, smycken och inredning blev nästan käääär i svärjearmbandet...

Myran sa...

*instämmer med Fanny* Jättesnyggt armband! (Förresten - det fungerar väl absolut till schlager-Em också? Glitter och glamour liksom ;)

Zarah sa...

Åååååh! Svärjearmbandet! *dregla*