2007-05-02

*grrr*

Alltså, om man somnar med huvudvärk, drömmer att man har huvudvärk, och sen vaknar med huvudvärk, då är det inte så konstigt att man gör knäppa misstag som man redan gjort en gång och svurit över. Om t.ex. Liza, Malin eller Annika läser detta så kanske ni kommer ihåg det låååånga Swarre-halsbandet jag gjorde i fredags kväll och i lördags? Det som jag fick ta upp eftersom jag glömt blanda i en av sju färger? Japp, jag gjorde det igen. Skulle ju göra ett likadant fast i olika gröna nyanser, och gissa om jag glömde en... *morr* Men som sagt, jag skyller på skallebanken. Nu ska jag gå och skölja ned en naproxen med min latte. Jag lovar att fota PMS-alstren så fort solen tittar fram :-)

*edit* vem i hela fridens dar sa att det var ok att fullkomligt slakta "Teenage wasteland" (the Who) på karaoke? (Med karaoke? I karaoke? Jag har ingen aning...) Snubben som har River Cottage på Discovery channel skrålade så det gjorde ont i själen på mig... *usch*

3 kommentarer:

DrAnnika sa...

Men hallååå personaaaaaalen?Så kan du väl inte göra? :D man kan ju inte glömma så där? ;)

SNYGGA grejjer!!! *pekar uppåt i bloggen*

Helena sa...

Det kan man visst serru... å sen kan man svära och göra om! *phbbbt*

Tack hörru :-)

Lillpiga sa...

Stackare....vet hur förbannat trist det är att trä om halsband! Halsbandet jag gjorde till sambon fyra gånger, det vsr ju så klart alldeles för långt... Han ville ju ha ett tajt gud bevars... Karlar!!!