2007-05-04

Blandat svammel

Armhävningar är dåligt. Ajaj. Idag har jag iallafall införskaffat en stegräknare, det är tydligen årets grej. Min har dessutom överfallslarm, vilket säkert dessutom funkar som "jag-är-utmattad-kan-någon-snabbt-som-fan-ge-mig-lite-chåkla-innan-jag-tuppar-av" -alarm också :-D Jag har iallafall gått 185 steg än så länge. Och larmet låter som ett brandlarm med hicka ungefär. Åsså har jag köpt en bunt bandbitar i olika bruna och röda halsband som ska bli ett halsband till Fanny, och jag får en massa pappersspill i utbyte :-D Jag försöker också snika till mig en kurs i stämpelmotivmålning, vi får väl se hur det går ;-)
För övrigt undrar vän av ordning (jag alltså) vad folk tänker när de sätter på sig korta khaki-shorts och cowboyboots och visar sig på stan i. Samtidigt alltså. Shorts och boots. Dessutom kan ingen påstå att det var någon som helst shorts-temperatur idag även om solen sken en stund. Jaja, folk är inte kloka. Jag har iallafall handlat bappelsinchåklaaaaa idag! Och en hel halvliter vaniljsirap att ha i min islatte (lååångt från laptopen). Det blir tyvärr ingen pysselbild eftersom jag fortfarande vilar upp händerna efter helgens attackpyssleri. Men imorgon! Då ni! ;-)

4 kommentarer:

Fanny sa...

Hahaha shorts och cowboyboots?! Det var värre än dunväst och byxor i samma färg och material och dinglande trendväska.... stilpolisen är på hugget idag verkar det! :-D

Myran sa...

Jag funderade också över folks klädsel idag - dunjacka och knälånga shorts (och +8 grader). Dessutom går hälften av Umeås invånare fortfarande klädd som om det vore kallt (typ stövlar och halvtjock jacka) och de andra försöker huttrande övertyga sig om att det är vår i ofodrat och tunna skor =)

Anna-Carin - anaber sa...

Du stod över Baristamjölken idag? ;-)

Trött i skallen, hade inte räknat med IQ-test direkt. Men jag blev frisläppt iaf. *hehe*

Helena sa...

Stilpolisen borde vara auktoriserad att göra ingripanden tycker jag... ;-)

AnnaCarin - jovisst gjorde jag det... igen! Haha! Jag vill veeeeta hur det giiiick ju!