2007-04-19

Rocket queen

Det regnar. Så då får jag sitta i soffan och sörpla latte, äta chåkla och kolla på Shark istället för att hurta ut och motionera. Jobbigt :-D Men jag har inte mindre än 11 långa och 6 korta halsband att göra, dvs i runda slängar 14 meter :-O Och 16 par örhängen... om FedEx nu är riktigt duktiga (ja eller hur..) och levererar imorgon så blir det pärlmaratonhelg, annars får det väl bli nästa vecka. Jag får pysselsällskap på tisdag, då kommer J hit och skval... jag menar pysslar :-D

Jag upptäckte just att jag inte har nån bappelsinchåkla hemma! :-O Aaaaah hur ska det gåååå?!? Jag stirrade uppmanande på killen som äger min lokala ICA i förra veckan och bad honom ta hem mera bappelsinchåkla, undrar om han kom ihåg det... Om inte annat råkar jag veta att GB levererade igår, så Rocky Road borde det finnas iallafall ;-) (undrar om det är normalt att veta sånt?!)

Iallafall! Jättestort grattis till Z och M idag, som gifte sig i all hemlighet igår!! Massor av lyckönskningar och kramar till er!!! :-D

Har inte pysslat nåt sen kortet igår, så det blir gamla grejor idag som jag inte visat förut. Ett halsband med runda platta bergskristaller och ett Swarovskihalsband:

3 kommentarer:

fanny sa...

Ja, själv sitter jag fast i lägenheten ikväll med superfebrig son och kan inte gå ut och handla nån chåkllaaaa alls :-( *tjurar*.

Helena sa...

Dom hade ingen bappelsinchåkla på min ICA *mutter* Men Rocky Road går bra det med *beamar över lite till Fanny*

Zarah sa...

TACK gumman! Dina smycken passade PERFEKT!!