2007-03-06

Åsså lite juveler

Mellansyrran ville ha ett långt halsband i svart, grått och guld, så det fipplade jag ihop igår. Är inte mycket för svart och guld själv (AIK, huvva!) men det blev himla bra om jag får säga det själv! (och det får jag ju eftersom det är min blog, muahahahaha) :-PTror jag ska göra ett till mig själv fast i svart, blått och silver. Har ju toppfräcka blåsvarta snäckskalspärlor som jag klurat på vad jag ska göra med.


Sen råkade jag *harkel* få hem lite *host* grejer från *hrrrrm* FMG igår, helt GALET och OHEMULT fräcka swarrar som heter Siam 2xAB som jag ska sätta på a) de fina silverringarna och b) mitt framtida jååååsa swarre-armband. KOLLA bara!! De är så galna att man blir alldeles spattig! De är liksom knallröda med dubbel AB-beläggning som gör att de skimrar i knallblått och knall-lila och man blir chåklaaaa, jag menar så glaaad av att se dem!

Ringarna ser ut så här, och kommer belamras med swarrar i olika färger och kommer snart att dyka upp i en webshop nära dig ;-)
Så snart jag finurlat ut huruvida själva belamringen ska ske medelst hattpinnar eller silverwire.... *hmm*

5 kommentarer:

Myran sa...

Så snyggt halsband! *dräglar*

(..och vad ska man annars använda en matlåda till - om inte till lunchen ;).

zarischka sa...

Finafinafina! Mest halsbandet gillar jag - en hel massa... Mina favvofärger är... *fniss*

fanny sa...

är inte heller mycket för svart och guld. gillar grönt o silver bättre :-D

Anna-Carin - anaber sa...

Japp, kl 11 imorgon blir det bagels för hela slanten! Nåja, några pärlor ska jag väl se till att ha råd med också. ;-)

jenny_li sa...

Det är det jag säger - jag är en idiot som håller på med pärlor istället för att köpa smycken av proffset! ;o) KOMMER nog att vilja ha en belamrad swarowski-ring av dig såsmåningom - det låter fäntästiskt snyggt!

En liten fråga jag gått och klurat på - har massa smyckemetall, men har bestämt mig för att hålla mig till silver, ska det vara så ska det vara ordentliga grejer. Men var köper man det till bra priser - om man inte ska köpa så mycket att en utlandsbeställning lönar sig? (Annars vet jag ju att svaret ALLTID är FMG...! *s*)

Gastro 3-4 gånger, majgad arma människa... Genast kändes min enda ynka gång väldigt ynklig. Tack för peppning, ska tänka på sminket och fråga om jag kommer på nåt mer! Tack igen!