2007-03-05

Sex underliga fakta om mig

Jag har blivit tagen av Maria!
REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Mina sex knasiga grejer då:

1. Jag gillar inte "snören" som förekommer i mat. Tillexempel banansnören (ni vet, de som sitter i skalet och ibland fastnar på själva bananen när man skalar den... ofta förekommande på övermogna bananer) och äggsnören (de vita knöggliga snorkråkeliknande snörena som håller äggulan på plats i ägget). Blä! Äggsnören avlägsnas alltid när jag bakar eller lagar omelett eller äggröra. Och jag köper inte argumentet att banansnörena är minsann gjorda av banan de med. Näpp.
2. Jag avskyr när täcket liksom glidit ned en bit i påslakanet och det blir en tom bit påslakan högst upp. Jag har ärvt den nojan av morfar, han brukade sätta fast täcket i påslakanet med säkerhetsnålar, men det är jag för feg för *fniss*
3. Om det råder akut brist på chåkla hemma så gör jag "röromar" (uttalas rör-åmmar), dvs rör ihop kakao, socker, havregryn och mjölk. Kan förfinas med O'boy-pulver, grädde eller smält Bregott. Detta är överlevnadstips man lär sig när man kommer från flera generationer gottegrisar.
4. Jag har ett svårartat lypsyl-beroende.
5. Jag har fler plastsyskon än riktiga syskon.
6. I min bokhylla sitter en vit teddybjörn som är utklädd till Gene Simmons.

Utmaningsstafettpinnen lämnas nu vidare till följande bloggare:

Tettiz
Anna-Carin
Fialia
Myran
Liza

5 kommentarer:

zarischka sa...

Äggsnoddar är VIDRIGA! Jag pillar t.o.m bort dem på kokta ägg - och alla ägg som knäcks av mig får dem bortopererade på stört.

Sen är det ju SJÄLVKLART att täcket ska vara i HELA påslakaner. Nedhalkade täcken är en styggelse!

Myran sa...

*Instämmer med Zarischka*

Tur att du utmanade mig så jag har något att göra på jobbet i morgon ;)

fanny sa...

Underbart med nallen som är utklädd till Gene Simmons!

Anna-Carin - anaber sa...

Åh, du glömde ju såna där vita remsor som sitter på clementiner - uäääh! Det är därför jag har slutat äta clementiner, det tar för lång tid att skala bort allt vitt. *flin*

Tackar för tipset på röromar, man vet aldrig när chokladsuget sätter in!

PS: kolla in min blogg, jag har mina 6 knasiga grejor där.

Helena sa...

Z - ja visst är de äckliga, som små snorbobbor liksom, uäää!!!
Myran - hähä, bra med underhållning på jobbet ;-)
Fanny - jag har en helt suverän lunchlåda med KISS också, ska rota fram bilden och lägga upp *fniss*
Anna-Carin - japp, glömde clementinsnören! Gillar dem inte heller, även om de inte är fullt så slibbiga och äckliga som ägg- och banansnören ;-) Ses imorgon kl 11 va?