2010-02-04

chåklaaaaaa

Jorasså såhärere serru! Det är visst ingen som har bloggat här på några år, men nuså! Vad i hela friden driver henne till att blogga tillslut undrar ni? Man kan ju lätt gissa att det tillexempel är något chokladrelaterat. Men där hade ni fel! Ha!












Nä. Helt rätt vare där serru. Orsaken är denna. Det är omöjligt att hitta en officiell bild så jag länkade till Sara, som inte är lika lat som jag och har tagit en egen bild. Tur att det finns driftiga människor därute.

Iallafall. Dessa kakor är galet goda och man skulle lätt kunna tro att de kan erstätta Ballerina Choko, som också är galet goda, men så är icke fallet. De kompletterar varandra fint. Jag kan lätt tänka mig att äta varannan tillexempel. Även om det inte står något om dopp på Chokopaketet, så är det ju inget som hindrar att man doppar dem med. Det finns tydliga instruktioner om doppning på kladdkakepaketet, så där behöver man inte fundera på doppandets vara eller icke-vara, det är bara att köra på. Tur det, man vill ju inte slösa tid på tankeverksamhet när det finns kakor att äta.

En annan grej som jag borde rapporterat om för länge sen är denna:





M-U-M-M-A. Jag säger bara det. Vilket snilledrag. Pröva den.

In other news, vi har förlovat oss och jag har fått ett nytt superhäftigt välbetalt jobb. Fått och fått, jag sökte det inte ens. Blev liksom headhuntad. Supercoolt. Förlovningen var en överraskning, jag låg och sov och blev väckt med en diamantring. Det var ännu supercoolare än at bli headhuntad. Supercoolast kan man säga.