2009-09-26

Superspännande lördag

Jag har rensat garderober. I tre timmar. Wild n'crazy lördag liksom. Nu äter jag glass med rostad kokos och pecannötter, och gissa vad, jajemensan, chokladsås OCH nougatsås. That's the stuff.

2009-09-19

Lila och orange. Bafatt det är kul.


Blått och blått. Bara för att jag är så monokromatisk.

2009-09-17

Gnnnnhhh

Jorå. Förkylningen lever och frodas. Det är iofs rätt skönt att sitta hemma och jobba, man slipper sätta på sig ansiktet, eller vettiga kläder för den delen, på morgonen. Man slipper åka tunnelbana. Man slipper planera lunch redan innan man går hemifrån. Tur att man har ett jobb där man ibland kan vara hemma och jobba. Tur för jobbet också, med tanke på allt som måste göras denna veckan som inte blivit gjort om jag inte kunnat jobba hemma.
Det blev hursomhelst inget fotat igår för solen sken bara en pytteliten stund i arla morgonstund och när jag väl fick tummen ur så var det mulet. Så det enda jag kan bjussa på idag är ett sunkigt foto taget på kvällstid inomhus. Inte så schnyggt. Men halsbandet är schnyggt iallafall :-) Tyckte jallafall A som fick det i födelsedagspresent.


2009-09-16

*snörvel*

Japp, fortfarande sjuk. Fortfarande bara i halva huvudet. Det är konstigt. Inte för att jag klagar, hellre halva än hela. När man är sjuk får man äta nutellamackor till frukost. Den generella regeln är choklad i varje måltid. Undrar vad det blir till lunch, rocky road kanske. Eller chokladflingorna jag tog med hem från USA :-D Jag kommer iallafall ha tid att pyssla ihop ACs armband idag när jag är hemma, då blir hon glad. Och eftersom solen skiner kanske jag kan fota lite nya grejor som ligger här och väntar. Så får ni nåt att titta på också, inte bara svammel att läsa. Appropå läsa, jag köpte Situation Stockholm häromdagen, läste att Dregen gett rättigheterna för sina bröllopsfoton gratis till dem "bara för att reta skvallerpressen". Det tyckte jag var kul. Heja Dregen. Ju mer man kan reta skvallerpressen dessto bättre. Det finns så många saker som är fel med skvallerpressen. Hursomhelst. Köp Situation Stockholm nångång om ni bor i stan, den är intressant. Många läsvärda artiklar.

2009-09-15

Pbbhhhht

Chokladpudding å vispgrädde är bra grejer när man har ont i halva huvudet (jo, halva faktiskt) och det är syyyynd om en. Jag har nån slags förkylning i halva halsen, halva näsan, halva bihålorna, halva örat... nej, ena örat ju, och halva huvudet. Då får man äta chokladpudding till middag. Pepsen är ju slut. Och imorgon måste jag ju gå till jobbet. Eller... måste jag det egentligen? Det tål att funderas på. Det kan vara så att jag får stanna hemma och äta Rocky Road. Det kan vara så.

2009-09-09

Peps är underskattade.

Jag hade ett svårartat pepsberoende 1994. Förmodligen också stora delar av 1995. Det var annat jag var beroende av då också, men nu handlar det alltså om peps (nu undrar ni säkert vilka olagliga substanser jag pratar om, men det är mest taffa med pys, salta pinnar och varmkorv med bostongurka jag menar).

Om det är nån som undrar vad taffa med pys är så är det cider och apelsinjuice. Vanlig cider man köper i affären alltså. Varför stavar vissa juice jos för övrigt? Jag fattar att det låter så, men det ser bra konstigt ut.

Hur som helst. Peps. Tricket med peps är att man måste låta det yttre laget smälta bort i munnen så man kommer ned till chåklan. Det är svårt att inte tugga sönder hela härligheten, men det är värt det. Man missar liksom chåklan annars. En annan grej är att man måste äta alla tre färgerna. Dom är goda på helt olika sätt. Inte riktigt så olika som säg svarta vingummin (mums) vs. röda (uäck). Men dock olika.

Mmmm peps. Hoppas hoppas att dom aldrig aldrig slutar tillverka peps. Då blir det en lessen Helena. Men de har funnits så länge att jag inte oroar mig så mycket. Då är det värre med Ballerina Choko. Jag har tre påbörjade paket i skafferiet. För säkerhets skull. (Logiken i detta uttalande är oklar. Jag frånsäger mig allt ansvar.)

Nu ska jag gå och äta hemmagjord äpple-smul-paj-med-nötter. Det är tur att man tränar annars hade man blivit en tjockis (varje gång jag säger tjockis så tänker jag på när Sickan i Jönssonligan fått en smäll eller nåt och gick i barndom och hojtade, till sin sko som han trodde var katten Nisse, "kolla Nisse, där kommer en TJOCKIS!". Haaahahahhahaaa).

2009-09-08

zzzZZZzzzz

Gud vad sömnig man kan vara. Jag är så sömnig att jag inte orkar gå och lägga mig. För om jag ska gå och lägga mig måste jag ju torka håret och borsta tänderna och diska min superkladdiga glasskål som det var nougat- och chokladsås i. Och det är så joooobbigt. Men annars är risken att jag somnar med pannan i skålen och då jäklar skulle ni få se kladdigt. Hur som helst. Jag har pysslat lite. Dock inte fotat. Pilutta er. Men det är ett fiiint blått halsband med hattar och grejor. Pärlhattar alltså. Det ligger därborta på bordet *pekar* --->

Det här är ett väldigt spännande inlägg om jag får säga det själv. Jag undrar hur det ska sluta. Jag sitter liksom och väntar på att jag ska ha något intressant att säga. Det verkar inte hända. Det är nog lika bra att bita i det sura äpplet och gå och sova ändå. Jag kan ju visa mitt fina liiiila halsband iallafall. Även fast det är gammalt. Notera särskilt den fina Swarovski-fyrkanten i vitrail light. Den är finfin den!


2009-09-06

Jag vann på lotto igår :-)

21 kr! Det ni! Snacka om att ha tur.

Åsså pysslade jag en massa. Eller ja, ett armband och ett halsband. Om det är en massa eller inte får väl vara relativt. Nu när jag tänker efter var det faktiskt två halsband, men det ena räknas inte för det var likadant som ett annat. Hursomhelst gjorde jag ett armband som är hur kul som helst och förhoppningsvis kommer att reta en massa människor. Det hör till ett snarlikt halsband, frågan är om jag ska byta ut några av sexorna till åttor, tior och tolvor. Det retar förmodligen fler om jag gör det.

2009-09-04

Ursäkta igen Malin.

Jag är himla ledsen att behöva göra detta mot dig en fredagkväll. Men helt ärligt. Vem låter sånt här hända?! David Coverdale vänder sig i sin grav. Typ. Själv vill jag bara lägga mig ned och gråta en skvätt. Det är bara så himla FEL, på så MÅNGA olika sätt.

2009-09-02

Föresten.

Helena: 2
Blomflugorna: 0

haHAAA!

Jag får be om ursäkt så himla mycket.

Till Malin alltså, som blev lite desillusionerad i förra inlägget. Jag får väl väga upp det med detta:



Jag var där alltså. Några få små metrar från James. Typ nästan så här nära:



Känns det bättre då Malin? :-)