2008-06-30

Nytt beroende / my newest addiction

This message will follow in english :-D

(om nån undrar över dubbelspråk så beror det på internashonälla kåntackter dårå :-P)

Jo, jag har ett nytt beroende. Armband. Treradiga ska dom vara. Med såna fräcka filigree-lås. We like alot. Så nu måste jag ha såna i alla färger och sorters pärlor. Jobbigt. Men jag har kommit en liten bit på väg iallafall : ) Fast jag måste ha MINST två till (allra allra minst, och just nu liksom). Ett tokorange (eller pippiorange som syrran skulle sagt. Alla knalliga färger är pippi-nånting enligt henne. Pippiblå. Pippirosa. Ja ni hajjar) och ett vitt (pippivitt, if you will...). När ni scrollat ned till det pippioranga halsbandet hajjar ni varför.

Delar av PN var iallafall hemma hos AC och a) inspekterade Sibert, b) mofflade i oss blåbärsmuffins med klet, pizza och pollykaka (ja, i den ordningen...) och c) pysslade. Sibert fick godkänt och alla bakverken fick godkänt. Så sen pysslade vi alltså, jag hade lurat C att ta med sig pärlor så jag inte behövde känna mig ensam bland alla pappskallar, haha : ) Nedan ser ni resultaten... plus några grejor jag gjorde av bara farten (eller av rena begäret) när jag kom hem.

So, I have a new addiction. Bracelets. Three-row bracelets to be exact. And I need them in aaaaall colors. With the fabulous filigree clasps. Good thing I have them in silver, gold and gunmetal :-D So, below are the first results of my new addiction... and I nead at least, at least two more, right right now. A blindingly orange on (to match the blindingly orange necklace below) and a white one. Cause it's summer and white goes with everything.







2008-06-26

YEAH BABY : )

Nu är den hääääär : ) Featuring Josh Todd (Buckcherry) dessutom, hur bra är det inte liksom. För er hårdrockare som läser kan jag ju samtidigt rekommendera Buckcherrys självbetitlade debutalbum ('99), i särklass det bästa debutalbumet i historien.

Men nog om det, nu ska jag gå och irritera grannarna : )

2008-06-06

Nu du Malin!!

Du ville ha mer Motley, och den 24 smäller det! Dra upp volymen och kolla in det här. Så här bra har det inte låtit på länge, New Tattoo var kul men inte alls lika gritty och sleazy som detta! Nu kan man ju dessutom hoppas på ytterligare en tour :-D Jag är enormt nyfiken på om Welcome to the machine är en cover, det vore oerhört häftigt. Inte för att jag är nån stor Pink Floyd-fan, men det är en bra låt och Motley gör bra covers i allmänhet (Jailhouse rock, Anarchy in the UK, Helter Skelter...). Blablabla. Jag får snart döpa om det här eländet till hårdrocksbloggen. Undrar hur många som orkar läsa :-D Jag får väl lita på att Fanny läser iallafall, hon har ju faktist haft ett band som hette Live Wire :-D Men det har faktiskt inte hänt nåt revolutionerande på chåklafronten på sistone... jag åt en rätt ok muffin med nutellaklegg inuti och vit choklad ovanpå när 67% av PN hade viktigt möte på EH häromdagen. Fanny var snyggast bestämde vi :-D Åsså ligger det en Center Lime, Strawberry & Chili i kylskåpet, men sambon smakade och sa att den smakade gift så jag känner mig lite tveksam till att testa den. Syrran gav den till mig och sa att den var kanon, men hon gillar å andra sidan Plopp Funky Pear också *kräks*. Nä, jag väntar fortfarande på att nåt i samma klass som Geisha Apelsin ska dyka upp på marknaden. Har hört rykten om att After Eight-bollarna ska vara farliga men har inte lyckats köpa några ännu.

Pysslat har jag gjort också. Bilder... ja kanske några i kameran... en annan dag :-D Men jag har shåppat pärlor idag :-D Många swarrar blev det, särskilt fire opal och hyacinth (ska bli ett galet orange halsband till mig), siam och light siam (som ska bli ett galet jåååsa-rött halsband) och några snygga blå som också ska bli ett halsband till bara miiiiig.

Nu ska jag gå och leta rätt på livestreamen från Rock am Ring där Metallica spelar. Ny skiva kommer i höst, intresserade bör hålla koll på Mission Metallica.