2007-11-28

.



*cricket*







.

2007-11-17

Allvarligt talat.

Kolla. Som jag och Carina precis konstaterat, allt som har orden "chocolate" och "decadent" (= har tio tänder?! haha) i namnet måste ju vara en hit. Fast jag ska nog göra den här men med ett extra lager jordgubbsmousse och kanske lite lime nånstans.

Jag har faktiskt pysslat hela dan men jag är alldeles full av chokladfromage så jag orkar inte gå och fota grejerna... föresten så är det rent skitsnack att det går 4 portioner i ett paket chokladfromage *pah* Max två. Max. Så nu sitter jag här och surfar på allehanda chokladefterrättsrecept. Fast snart har jag typ gått upp tre kilo bara av att läsa recepten så jag ska fönstershoppa lite på FMG :-D Jag tänker helt glatt CASEa Annikas halsband som ligger här och äntligen är klart... fast mitt blir lite mörkare, hennes är i ljusrosa och ljusbruna toner och mitt ska nog vara fuschsia, rose, light rose, smokey topaze, light smokey topaze, colorado topaze och kanske crystal golden shade bara för att bryta av de mörka tonerna litegranna. Och imorgon, då ni, då ska jag göra ett halsband bara till miiiiiig och det kommer vara såååå snyggt i grått och hematit. Katedraler, crystal dorado swarrar, black diamond, crystal silver shade.... värry stajlish faktiskt. Och nu när man måste ha fiiiinkläder på sig på arbeit så passar ju det bra.

Man kanske ska gå och pilla ihop det nu redan... :-D

2007-11-13

2007-11-03

Baahahahahaha

Katt-kul!

:-D

Pappskalleri...

...pappskallera. Här är iallafall 3 av korten jag gjort den senaste tiden, de är lite sneda och vinda och man ser tejpen genom dekorväven på ett av korten men vad katten... Nu har ni nåt att kommentera iallafall även om det bara är för att tala om att de är sneda och vinda, haha.




För övrigt har jag varit extremt duktig idag och städat i min garderob. Vilket kom till baka och fetbet mig i rumpan. Städningen resulterade nämligen i 9 par byxor och 14 skjortor som behövde strykas efter att ha varit inknölade längst in i garderoben i några månader. Så jag har tillbringat två timmar med att stryka vilket är det tråkigaste jag vet. Det är tillochmed tråkigare än att borsta tänderna, och det vill inte säga lite. Jag rationaliserade jallafall bort 6 skjortor som är sommarskjortor och hence inte behöver strykas förräns i maj nästa år :-D Men resten är struket och prydligt inhängt i garderoben... attans att man måste ha finkläder på jobbet. Tacka vet jag labbvärlden där man kan hasa omkring i jeans och gympadojjor. Fast igår hasade jag faktiskt till jobbet i gympadojjor men det var bara för att alla andra hade tagit semester eftersom det var halvdag. Visst bryr ni er om vad jag hade på fötterna igår?! Haha.

Nu ska jag gå och kolla på Criminal Minds och äta hemmagjorda chocolate chip cookies, pilutta er!

2007-11-01

Tiddelipom

Mjo alltså, uppdateringar var det ju… av nån anledning så har det varit dåligt med såna. Jag har helt enkelt inget kul att berätta antar jag. Fast jag har pysslat faktiskt, inte mindre än 4 kort som jag är mer och mindre nöjd med… på behovslistan står definitivt en sån där honey-bee sax och en bra pincett. Fan vad svårt det är att limma bokstäver utan pincett. Man kan få en aneurysm för mindre. Åsså behöver jag siffrorna till mitt superduperfräcka clearstamps-alfabet (old world-nånting tror jag det heter). Och det vore jättekul om man kunde köpa ett löst B också, men den chansen är väl infinitessimal.
Joooooo sen undrar man ju om det inte var nån som hade en bra kontakt för såna bra limrull-mojänger, jag vet inte vad mitt problem är men dom jag köper är alltid helt värdelösa.

Iallafall. Nu är det Halloween och det hänger ett stort plastskelett på vår balkong. Stylish värre får jag säga. Om inte annat är den här helgen en ursäkt för att äta en massa chåkla :-) Precis som om jag behöver en ursäkt... ha!

Jag lovar och svär att ladda upp lite pysselkort här snart. Man får väl hoppas att ni kikar in av andra anledningar också, om inte annat för chåklatips å sånt. Jag är inne i en Marabou Kex-period för tillfället. Och Skotte. En gammal klassiker!