2007-09-29

Bumpelibump

Jag blev ju taggad av Coma medans jag var borta, hon är snäll hon och skriver jätterara saker om mig :-D Tydligen rockar jag och grejer \m/ (<-- det där är rocktecknet för er som inte är med i matchen liksom asså dårå ba).
Så då bumpar jag vidare då helt enkelt:

Mona, som jag inte känner och faktiskt inte heller vet hur jag hittade till. Men hon är så himla kul och jag skrattar varje dag åt hennes diskmaskinsäventyr och de j***a äppelträden.
Mikebike som jag förstår så väl. Dessutom är han göteborgare, och bara det är ju värt rätt mycket va :-D
Karolina som har så ohemult snygga grejer i sin webshop och som dessutom är ohemult kul också :-D
Annika som är en raring i största allmänhet och som behöver en liten bump så hon uppdaterar oftare ;-)

In other news... jag sov tre timmar inatt. Två timmar mellan 21:30 coh 23:30, och en timme mellan 04:50 och 05:50. Whopeee. Hajja vad många blogginlägg jag hann planera mellan 23:30 och 04:50. Ovanstående var inte ett av dem... Sen han jag planera en himla massa andra grejer men jag har glömt dom flesta eftersom jag var välartad flickvän och inte tände ljuset för att skriva listor. Sambon hade nog inte varit nöjd då med tanke på att han var tvungen att gå upp 03:30 imorse. Hursomhelst. Idag har jag en miljon grejer att göra (nåja, minst 12 iallafall), inget av det är kul heller... blä. Det är såpass deppigt att komma från en månad med obegränsad (kändes det som iallafall) shopping, sol, kul umgänge och god mat till höstrusk, mörker, tom lägenhet, städning, tvätt osv ad nauseum. Blä igen. Dessutom har AC börjat jobba i yttre bortre obygden och kan inte luncha på EE med kort varsel längre. WAAAH! Jag får väl göra en expedition vid tillfälle och hälsa på i sticksen*. Tur att C fortfarande finns på gångavstånd :-D

Mjahapp, dags att köra igång med dagens projekt då... eller äta pepparkakor och kolla på Seinfeld. Svårt val :-D


*sticks
Informal

    1. A remote area; backwoods: moved to the sticks.

2007-09-26

Jag lyckades packa upp allt själv...

... men tack Karolina för erbjudandet om hjälp ;-) Snart får vi boka pysselträffar å luncher å fikor å sånt, ska bara kurera mig från en ondsint förkylning först, blä!

Så, kolla in min shopping :-D Vill påpeka att 95% av allt jag shoppat var det 30-50% rabatt på! HobbyLobby har 30-50% på utvalda kategorier varje vecka, plus att de har 40% off any item-kupong som man får använda en per kund och dag :-D



Sen har jag även shoppat kläder, skor, handväska, kamera, den fantastiska mascaran (å en till AC med), favvo-schampot, och ätit en maaaaaassa god mat :-D Nämnde jag att det var 27 grader och sol hela tiden? :-D

Föresten, dynan som heter "Kaleidocolor" är heeeelt fantastiskt bra! Separata dynor som man kan putta ihop med en fiffig liten mekanism så kan man regnbågsstämpla liksom, i schyssta höstfärger på den jag köpte... fanns i monokroma varianter också. Men jag är ju monokrom nog så det räcker och blir över ;-)

Nu ska jag gå och pilla färdigt Annikas jåååsa armband... tjing!

2007-09-24

Hajja...

... vad mycket pyssel jag har att packa upp :-D Dessvärre ingen vit Sharpie eller journalingstämplar till AC, eller ler-klister ;-) till Fanny. Hittade ingen av de grejerna på min lilla shoppingturné tyvärr. Sorry tjejer! Däremot hittade jag såna kul glaspärlor som Carina ville ha :-)

... nu ska jag gå och äta Oreos med jordnötssmörsfyllning :-D