2007-05-31

Mera jåååååsa

Jååååsa vare här! Är det föresten bara jag som undrar vart solen tog vägen? Jag har inte sett den på flera dar... och jag har ett jäääättefint halsband som ligger här och bara väntar på att bli fotat. Men det blir inget av med det ju när det är så här grått och trist.

Iallafall. Jag slapp iallafall förkylningen (hoppas jag, ta i trä och allt det där) även om det var till ett högt pris (gurgling med jodopax, blääää). Dagens labbnörderi: intressant tycker jag att samtliga grundämnen i grupp 7 har antiseptiska egenskaper, undrar varför?

5 dagar kvar till Motley Crue, whoooooo! Jag har medvetet låtit bli att lyssna på Crue den senaste veckan för då bir det extra kul att höra dem live :-) (knäppt, jag vet, men sant) STP huserar i högtalarna just nu, det är inte illa det heller.


2007-05-30

*gäääsp*

Jag hade det tvivelaktiga nöjet att vakna klockan 3 imorse med kli i halsen. Nej, inte sånt kli man bakar med, även om det nog hade gett samma effekt. Utan sånt fy-katten-jag-håller-på-att-få-turboförkylningenArne-kli-i-halsen. Så jag har redan hunnit med både frukost och lunch. Är det inte dags för eftermiddagslur snart!? *gäsp* Jag har också hunnit med att produktutveckla chåklasconesen som egentligen heter klick på plåt... chåklasconesen var ju också en produktutveckling av dom. Iallafall. Hajjade nån det där? Jag böt iallafall ut hälften av sockret mot farinsocker och det blev vansinnigt smaskigt.

Så här blev morsdagskorten iallafall. Tror att jag gått och blivit pluttoman, jag hittar alltid bra ställen att plutta glitterlim på... synd att jag inte hade nåt svart att plutta på det jåååsa kortet. Å föresten! Snirkelstämpeln på det röda kortet har jag haft i ett ÅR men jag hittade den först nu när jag städade i mina lådor! "it's like finding money" som vaktisen sa i Vänner när Joey och Chandler hittade filmkanalen med nakna tjejer på sin tv, helt gratis! :-P






2007-05-29

Panikpyssel...

... blir det när syster nr 2 ringer och behöver födelsedagspresenter...

2007-05-26

Chåklamonstret....

... har ingen chans i det här hushållet. Är det nån som äter upp nån så ja, ni kan väl gissa :-D Jag har varit fullt upptagen idag med pre-morsdagsaktiviteter, två kort blev det och ett halssmycke. Det ska även bli en brosch senare ikväll. *hmm* det verkar redan vara senare ikväll...
Iallafall, jag hittade återigen fynd i Fannys "pappersspillpåse" som jag använde till korten. En filur blev det också :-D Foton kommer imorgon eller så, det är för mörkt nu.

Föresten, vad var dealen med Criminal Minds igår?! Värsta klipphängaren ju, sånt har vi inte okejat. Nu måste jag ju vänta en heeeel veeeckaaaaaaa innan jag får veta hur det går. *hmpf* Och när ska C.S.I. Miami skärpa ihop sig igen? Den serien har varit helt kass den här säsongen. Och om C.S.I. Las Vegas kommer tillbaka utan Gil så går jag i omloppsbana... Folk som bestämmer vad som ska hända i mina favvoserier borde konsultera mig innan de gör drastiska förändringar. Jag har fortfarande inte förlåtit dem för att de hade ihjäl Speedle. Och utskrivningen av Elle i CM var helt flepp också. Dom försökte liksom smyga ut henne ur serien.

Dagens middagstips är föresten fajitas med jätteräkor som man marinerat i citronsaft, honung, pepperflakes och olja och sen stekt hastigt. Servera med guacamole, svart bönröra, salsa och gräddfil i majstortillas. Mmmmmmm! *burp*

Lite juveler då att kika på :-) Jenny, jag lovar att det är ren tur när ringarna blir bra. Den oranga klippte jag sönder och gjorde om tillexempel.

Den röda kristallen är en rätt ny form från Swarovski, "free form faceted diamond". Snygg va :-D Jag köpte en i aquamarine till bara miiiiiig :-D





2007-05-24

Lite mindre lat...

... är jag idag och orkade redigera ett par bilder :-) Nytt bättre foto på det gröna, ett brunt asteroidhalsband och det turkosa som levererades till Åsa (vars länk jag inte hittar för tillfället) igår. Jag tycker nog inte fotot gör halsbandet rättvisa förstås....


Dagens irritationsmoment är annars snubben i hemelektronikaffären som efter att t.o.m. ha dubbelkollat i datorn (för datorn är ju allsmäktig och vet allt, som ni vet... not) gav mig fel jäkla dammsugarpåsar häromdagen. Hajja att jag tänker vara gnällig kund och lämna tillbaka dom trots att jag öppnat påsen.

Det verkar som det blev ett öppet lila halsband f.ö. om jag ska böja mig för majoriteten, jag kanske kan pyssla med det idag :-)

Jag ska faktiskt packa in lite blomskott i blött papper och plastpåsar idag och skicka med syster hem *moahahaha* Hon klippte ned lite blommor här för ett par månader sen och stack ned kvistarna i vattenglas... tydligen så är det den åttonde dödssynden att slänga sånt man klipper av blommor. Jag har bara en krukväxt här hemma som jag bryr mig om, det är ett ödesträd som jag övertog när morfar dog för 13 år sedan, då var det 3 cm pinne som stack upp ur en kruka. Iallafall. När jag tänker efter har hon en jäkla massa annat krafs som ligger hemma hos mig som hon ska få bära hem idag också. Jag är trött på att ha en massa bjäfs liggandes överallt. Jag insåg igår när jag fick ett städryck att städfanatiker som jag inte ska bo i en svårstädad lgh från 40-talet. Det är inte bra för min inre frid, eller nåt. Man skulle ha ett reversibelt svart hål hemma, där man kunde stoppa saker som man inte använder just nu, och när man behöver dom så kan man bara plocka fram dem igen, ur tomma intet liksom. Jag hade ett sånt i min första lägenhet, fast det enda jag la där var min klocka och den kom aldrig ut igen. Men dom kanske har produktutvecklat de svarta hålen sen dess :-)

Gud vilket svamlande, det får väl vara nog nu va?

2007-05-23

Jag är lat....

... och orkar inte redigera bilderna jag tagit på juveler idag :-P Sen såg jag den här utmaningen hos Myran, och tänkte näääää orkar inte... ända tills jag kom till frågan "Choklad eller chips" och insåg att jag var ju faktiskt tvungen att göra min chåklaplikt. So here goes:


Tio första:
Första bästa kompis: Erik
Första bil: SAAB V4, en bääsh
Första kärlek: Chåkla :-D
Första husdjur: Dammråttor
Första semester: Bortsett från 10 veckors utlokaliserande till mormor/morfar och farmor på landet varje sommar, en charter till Kanarieholmarna när jag var 5 eller så.
Första jobb: Hmm, minns att jag vek papper och stoppade i kuvert på Stockholms Stadion en sommar... vete katten vad det var för nåt!
Första köpta skiva: *haha* måste ha varit A-HAs första...
Första riktiga kärlek: M
Första piercing: Nada! Jag är helt opiercad överallt :-)
Första konsert: KISS, Stadion, 1996 eller nåt... fan vad de rockade!! *edit* var det junte alls ju, det var Bryan Adams på Globen typ 1991... men KISS var bättre så de får stå kvar :-P

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Vin... öh... glömt när (nej det var inte mängden vin som orsakade glömskan!)
Senaste bilfärd: skjuts med mamma häromsistens
Senaste filmen du såg: "Noises off", hysterisk förväxlingskomedi med Michael Caine
Senaste ringda telefonsamtal: Sambon
Senaste bubbelbadet: hundra år sen, kommer inte ens ihåg
Senaste spelade cd: Motley Crue, "Red White and Crue"
Senaste kyss: Av sambon
Senaste gången du grät: Vet inte!
Senaste måltiden: Latte och bappelsinchåkla för ett par timmar sen

Åtta har du någonsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: Japp
Blivit arresterad: Nej men bötfälld *oops*
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fastnat med blicken i någons urringning: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Nepp
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Näej det tror jag inte
Haft ett one night stand: Nej
Busringt till någon: Japp :-D

Sex saker du gjort idag:
1. Somnat om
2. Pysslat
3. Surfat och bloggat
4. Handlat mat
5. Postat grejor
6. Diskat

Fem favorit"saker" utan rangordning:
1. Min sambo
2. Min familj och mina vänner
3. Musiksamlingen
4. Mina pysselsaker
5. Hemelektroniken

Fyra personer du kan berätta allt för:
Ujuj. Jag är rätt hemlig av mig :-D

Tre val:
Blått eller rött? Blått
Sommar eller vinter? Sommar all the way baby
Choklad eller chips? Behöver jag svara på detta?! :-P

Två saker att göra innan du dör:
1. Köpa ett hus med minst 100 meter till närmaste granne
2. Få Nobelpriset i medicin eller kemi

En sak du ångrar:
Att jag inte köpte mera bappelsinchåkla när jag var i affären nyss

2007-05-22

Bloggeliblogg

Attans vad svår den här färgen var att få rätt i PS.... men det är en snygg blek aqua-grå-grön färg liksom... notera katedralpärlorna där Myran *frest frest* ;-)

Idag ska jag slå alla världsrekord i tråkig shopping och åka och handla dammsugarpåsar. Allvarligt. Mycket tristare än så blir det inte. Tur att jag kan plocka upp lite *host* pärlor från *harkel* Pärldesign på vägen hem. Men det är faktiskt inte alls mitt fel, det är min kompis M som behövde grejor och shopping därifrån för halva fraktkostnaden tackar man ju inte nej till. Jag har dessutom slut på alla tre olika gröna pärlemopärlor, i både 6 och 8mm... och dom går ju åt liksom. Åsså blev det några 6mm mörklila också, som är den sista komponenten i mitt alldeles egna långa lila halsband som ska pysslas ihop så snart jag har bestämt om det ska vara öppet eller stängt. Vad tycker ni?! Blir det stängt så blir det lagom långt för att ha det antingen ett varv som hänger ned på magen eller två nära halsen. Blir det öppet så blir det lagom långt för att antingen göra Stockholmsknut eller vira två varv och knyta framtill.
Nu ska jag iallafall ned på stan för tråkshopping och leverans av ett turkost halsband som jag visar här så snart mottagaren fått det :-)

2007-05-21

Då dräller jag lite mera smycken... :-)

Så Myran har lite mer att kika på ;-)

Men alltså. Jag har tydligen en hel massa retroaktivt tyckasyndom, retroaktiv glass och retroaktiv chåkla att ta ut. Det är nämligen så att det där ledbandet i foten som jag gjorde illa förra sommaren, var inte bara ett trasigt ledband utan ett ben som bröts helt av! :-O Hajja att folk borde ha tyckt mycket mera synd om mig än vad dom gjorde! Och hajja vilken hjälte man var som haltade runt med ett brutet ben i foten! Intressant i sammanhanget är att tre (3!) olika läkare sa att "nej, visst kan vi röntga men man gör inget åt det även om det är brutet" och NU när jag röntgade för att det gjorde ont på ett helt annat ställe i foteländet så ska husläkaren minsann ringa en ortoped för konsultering om man ska göra nåt för att stabilisera foten. Jaja. Två veckor kvar till Motley Crue, wooooooo!! Z, tack för tipset om biljetter men vi har redan :-D Har jag nämt att vi råkar komma till USA två dagar före Def Leppards konsert i stan dit vi ska?? Märkligt sammanträffande, eh? :-P Frågan är om dom är kul in concert nuförtiden... såg dem på nån Rock Icons blabla på MTV i helgen, de var halvbra. Iallafall, nu är jag hungrig och ska gå och fixa lite mat... och en naproxen för fossingen så den läker ordentligt.

2007-05-19

Blått är flått...

...stackars blått! :-P Iallafall. Det är onödigt hög luftfuktighet, partiellt, här idag. Tur att man stockade upp med bappelsinchåkla igår :-D (ursäkta svengelskan där, jag blir dåligt influerad av att läsa bloggfrossa...) Idag ska det pysslas så det står härliga till, latten är redo, bappelsinchåklan är... öh, slut, och KISS huserar i högtalarna. Ska ge mig på Cosmic-örhängen fast med hamrade guldringar till diverse systrar, några långa halsband bara för att, ett halsband till Ulrika, och lite annat smått och gott.

En liten chåklarapport föresten: Frödinges brownie i liten folie-form (à la ostkakeform liksom) är helt ok för en akut choklad-fix, dock har jag hört från säker källa att deras kladdkaka är godare. Annars är ju labbass-kakan fortfarande ohotad etta på kladdkakelistan, undrar om vår labbass i organisk kemi har den minsta aning om att kakan fick det namnet... haha!

Hursomhelst. Blått är flått sa vi ju, så upp till bevis :-D

2007-05-18

Hurra!

Idag disputerar Annika :-D Jag sitter här och håller tummarna allt vad jag kan, jag vet ju så väl vad nervös man är.... inte så konstigt heller, det är ju 5 års hårt arbete som ska granskas i sömmarna av en opponent och en betygskommitté. Och man är i princip ensam ansvarig för de resultat man presenterar, även om man har en eller två handledare så är det ju ens eget namn som står där på framsidan av avhandligen. Annika kommer klara det galant, det vet jag :-) Det är ju faktiskt så att ingen annan än man själv kan sitt projekt bättre, även om det är läskigt att behöva "försvara" sina resultat inför någon som inte bara har mycket mer erfarenhet av forskning och kunskap om fältet, utan dessutom ses som en person som vet bättre, på något vis... Det är ju så inom akademin att ju mer senior du är, dessto mer respekt får du (även om seniorerna inte alltid har örnkoll på allt *harkel*). Iallafall. Hurra för Annika idag! :-D Om ett par timmar är hon doktor på riktigt ;-)

2007-05-17

Det 100ade inlägget :-)

...firar vi med ögongodis av olika slag :-)






2007-05-16

Chåklarapport!

Alltså. Chocolate Midnight Cookies. Chokladglass med chokladsås och bitar av Oreo-cookies. Need I say more? Trodde väl inte det. Seså, spring iväg till affären med er nu :-D


Det ni däremot kan strunta i att köpa när ni är där är Center Taste of Hazel eller vad den hade för puckat pretto-namn. Första biten är lite intressant, svag smak av hasselnöt. Andra biten har lite hasselnöts-fusk-essens-varning. Tredje spottade jag ut. Köp den inte.

2007-05-15

Snosis!


Kolla vilken rar liten snose-katt! Det är Annika som har glädjen att ha sånt här fluffigt och mysigt sällskap när hon sliter med sin avhandling :-) Han heter Mozart och är jäääättesöööt! Jag vill också ha en katt!!!

Den enes skräp.....

... den andres skatt! Jag stoppade ned handen i 12-kilospåsen med pappersspill som jag bytte till mig från Fanny i förra veckan, och hittade samtliga papper som ingår i tackkortet till vänster :-D Det kallar jag inte spill direkt! Himla nöjd blev jag faktiskt. Tyvärr verkar det som jag tappat bort lilla c också nu bara... stora B är redan borta *mutter* För att vara städfreak (inga kommentarer om mitt duschdraperi nu Annika, bitte) så är det konstigt att jag tappar bort grejer på det här viset. Lilla c måste ha försvunnit i ett väldigt litet svart hål, för jag stämplade "Tack", gick och embossade, och när jag kom tillbaka stod det "Ta k" på akrylblocket. *hmmmm* Iallafall. Är det bara jag som inte gillar Liquid pearls?! Dom är inte alls lika förlå... jag menar bra som glitterlim! Det blir bara kladdigt om man försöker dutta det i primorna (se bildbevis ovan liksom) och gör man linjer av det så blir det inte bra heller. Snart säljer jag eländet! On a positive note, den vita pennan som jag fick senast av Anna-Carin är vansinnigt bra :-) Sen bidde det ett par svarta örhängen som jag nästan skulle gå och ta hål i öronen bara så att jag skulle kunna använda dem, så nöjd blev jag. Precis min stil. Synd att de var en present till nån annan :-P


Nu ska jag iallafall ta tag i hemmet innan jag ska ned på stan och pysselfika. Åsså måste jag handla mörkläggningstyg och en miljaaard klämmisar på Pandyro. Tur att man har en sån 50krs-rabattkupong :-D *hmm* det var nåt annat jag skulle säga ju... men det har jag glömt!

*argh* och nu kom jag på det! Den som säger att blogspot's editor är en WYSIWYG-editor är full av %#&¤ !!! *frustration*

2007-05-14

Pysselfika

Imorgon kl 11 på CC :-D Var där eller var en fyrkant... eller nåt :-P

2007-05-13

snart....

... får jag stoppa ned mig själv i fyskämspåsen tror jag. Jag lovar att göra bot och bättring i morgon och skriva snälla kommentarer i allas bloggar, jag har verkligen varit usel på det på sistone. F'låt!

2007-05-11

Ring, ring, bara du slooog en signaaaaaal

Nuså har det blivit några fler ringar :-) Lägg särskilt märke till den snygga vita faceterade Cat's Eyen till vänster på den översta ringen... visst är den fiiiiiin :-D Nu ska jag tillbaka ned i tvättstugan, woohoo... not.

2007-05-10

Aaaaaaaaaahhhhhhh


Det här är så dåligt för min plånbok!!!




Bild från kortmakaren.se

For the record...

... så vill jag bara tala om att jag faktiskt gör skäl för namnet på bloggen. I dagsläget har jag summa 11 olika sorters chåkla i skåpet. Det senaste inköpet gjordes på ICA idag eftersom jag hittade två sorters Ritter Sport (vad är det som är sport med dom egentligen?!) som jag inte sett förut. Så kan vi ju inte ha det! Det som finns hemma är alltså:

Geisha
Geisha Orange Dream
Lindt 70%
Lindt Madagascar
Toblerone
Toblerone white
Mörk Toblerone
Marabou Mörk
Merci
Ritter Sport Cappucino
Ritter Sport Dark Chocolate à la Mousse au chocolat (snygg blandning av engelska och franska där, eh)

Iallafall så måste jag ge de två nya Ritter Sport 4 tummar upp, himla goda!

Sen inventerade jag lite i frysen, och där kan man finna inte mindre än 6 sorters chåklaglass. Rocky Road, GBs nya chåklaglass, Carte d'Or Sratciatella och Toblerone, Häagen-Dazs chocolate chip och Midnight-vad-den-nu-heter.

Det är ju tur att man inte sitter här och försmäktar utan chåkla :-D

2007-05-09

Heja Svärje!

Nej, jag syftar inte på Melodifestivalen... även om jag faktiskt gillar The Arks låt! :-O (jo jag vet att ni blir lite desillusionerade nu, men jag gillar faktiskt inte bara hårdrock... tro't eller ej!). Vad jag syftar på är det fantastiskt patriotiska armbandet som min ena syrra inte tyckte var tillräckligt svärjeflaggigt (johoo det är ett ord!) när det var dubbelradigt, så nu har jag trätt om det så det är treradigt. Jag måste faktiskt få lovorda Swarovski litegranna, de guldgula pärlorna på armbandet är Swarovski och de har faktiskt en vansinnigt fin lyster. Sen är ju kvaliteten mycket bättre än "vanliga" glasbaserade pärlor med pärlemolyster... tyvärr får man ju betala därefter (jämför dock inte lystern med de blå i armbandet, de är nämligen matta och ska inte ha samma lyster).

Hursomhelst. Jag måste säga att hockey VM är lite antiklimax i år. Danmark scorade mot oss och vi förlorade mot ryssarna. Det var roligare förra året ;-) Jaja. Heja Svärje i hockeyVM :-D Här kommer iallafall lite fler presenter till olika människor:


2007-05-08

Fannys halsband


Här är alltså halsbandet jag gav till Fanny, och fick 12 kilo "pappersspill" i byte :-D Massor med fina mönstrade papper, hur bra som helst att ha till kortmakeri! :-D Tack Fanny!!!

För övrigt är min ena fot helt flepp (tror att det ordet egentligen är ett adverb och inte ett adjektiv, men det struntar väl jag i... *phhhbbbtt*), den gör helt absurdt ont helt plötsligt! Hade lite känningar efter årets första löprunda i torsdags, men trodde det var min gamla skada från förra året som blev lite irriterad bara. Nu känns det som nåt jäkla ben är av mitt på foten när jag går. ¤&#%¤&#¤ Så jag köpte Haägen Dazs på vägen hem, man får det när man har ont i foten! Det var dessutom en ny sort, Midnight Cookie eller nåt i den stilen, typ super extra turbo chocolate chocolate syrup mega chocolate. Det stod ju praktiskt taget Helena på den. :-D


*aaaaaaaaaaahhhhhhhh* vad hände med Shark?!? Är det slut för säsongen?!? Aaaaaaaaahhh!!!!!

Blandat pyssel

Lite blandat grejs jag gjorde igår, laddar dock inte upp Fannys halsband eftersom hon säkert kommer snoka här innan jag hinner dit med juvelerna... å då blir det ju ingen överraskning :-P
*äh* ser ju nu att de andra tre ringarna blev alldeles suddiga på bild... jag får snart investera i en ny kamera. Jag får återkomma med dem senare helt enkelt :-D Nu ska jag åka hem till Fanny och byta grejer!

2007-05-06

Chåklarapport

Jäklar i min lilla låda (världens konstigaste uttryck) vad god den glassen var! Om man gillar mörk chåkla och kaffe så är detta glassen med stort G. Det fanns dessutom små knastriga kaffe-pluppar i chåklaöverdraget! Och den var inte för söt heller, man skulle kunna äta flera stycken :-D Det är alltså Magnum Colombia jag snackar om, så ni vet vad ni ska leta efter i glassdisken!

Filurkort!

Morsdagskort till sambons mamma på andra sidan Atlanten :-)


Nu ska jag gå och äta en Magnum Colombia, återkommer senare med recension :-P

2007-05-05

Jobovich!

(jobbigt heter så på ryska... johoooo!)

Jobovich är det iallafall när syrran dragit hem en sån där uppdateringskatalog från FMG och jag hittar en massa nya grejer som jag måste (johoo, måste faktiskt) ha. Jag är ju lat annars och kastar mig inte över "New Products"-kategorin på hemsidan, och tur är väl det... nu har de ju äntligen fått in Swarovskipärlor i brunt som jag letat efter så länge. Våga vägra köpa dem för 2kr styck på en viss pärlshop i en viss tjusig galleria här i stan liksom. Åsså Swarovskipärlor (pärlor alltså, inte kristaller för er som inte orkade klicka på länken) i en massa andra snygga färger, mörkgrönt, mörk guld, ljusblå och en himla snygg matt blekguldig färg. Åsså en bunt magnetiska hemalykpärlor i ljust haiti-blå som är så snyggt. Och en riktigt snygg rosa pärlemofärg, svårt att hitta bra rosa med pärlemofinish, antingen så drar de åt aprikost eller så är de mest beiga. Åsså har de presentaskar i nya färger å snygga hamrade silverringar å snygga cabbar å öppna Swarre-fyrkanter å å å.... ni hajjar. Jag menar kolla in denna tillexempel: Ni hajjar att man måste ha den faktiskt... tror att det var en sån Sanna köpte häromsistens. Den är så snygg att man bara dööör. *suck* jag ska gå och räkna mina pengar nu...


*aaaahhhhhh* måsteeee haaaaa de här tääängernaaaaaaa !!! Och inte för att de är snygga i svart och lila heller, utan för att de är större än mina, de är ergonomiska och har en bra fjäder. Jag undrar bara varför de kostar minst 450kr styck i Svärje när de kostar ca 300 i USA, när de är "made in Sweden"?! Skumovich! Frågan är bara om man ska kosta på sig nästan 900kr för tre tänger... (jag behöver bara tre av dem, kommer inte köpa setet isåfall utan tre lösa).

2007-05-04

Blandat svammel

Armhävningar är dåligt. Ajaj. Idag har jag iallafall införskaffat en stegräknare, det är tydligen årets grej. Min har dessutom överfallslarm, vilket säkert dessutom funkar som "jag-är-utmattad-kan-någon-snabbt-som-fan-ge-mig-lite-chåkla-innan-jag-tuppar-av" -alarm också :-D Jag har iallafall gått 185 steg än så länge. Och larmet låter som ett brandlarm med hicka ungefär. Åsså har jag köpt en bunt bandbitar i olika bruna och röda halsband som ska bli ett halsband till Fanny, och jag får en massa pappersspill i utbyte :-D Jag försöker också snika till mig en kurs i stämpelmotivmålning, vi får väl se hur det går ;-)
För övrigt undrar vän av ordning (jag alltså) vad folk tänker när de sätter på sig korta khaki-shorts och cowboyboots och visar sig på stan i. Samtidigt alltså. Shorts och boots. Dessutom kan ingen påstå att det var någon som helst shorts-temperatur idag även om solen sken en stund. Jaja, folk är inte kloka. Jag har iallafall handlat bappelsinchåklaaaaa idag! Och en hel halvliter vaniljsirap att ha i min islatte (lååångt från laptopen). Det blir tyvärr ingen pysselbild eftersom jag fortfarande vilar upp händerna efter helgens attackpyssleri. Men imorgon! Då ni! ;-)

2007-05-03

PMS shoppingen....

... var faktiskt blygsam! Lite papper följde med hem bara :-) Jag införde en ny regel, om man handlar för småpengar så räknas det inte! Synd att den inte är tillämpningsbar på nätet bara... jag får införa nån slags klausul för det. Iallafall. Här kommer PMS-shoppingen då: