2007-03-31

Klockan är efter 01:00 och jag är hungrig..

Dagens undror: (visst måste det heta så? en undran flera undror... joooo det blir bra)
1. Hur mycket Rocky Road kan man egentligen äta på samma kväll med gott samvete?
2. Är det verkligen så viktigt med vem som vann Let's Dance att 4 av de största dagstidningarna måste ha det som huvudnyhet?!
3. Varför var jag tvungen att stänga av HPs quick launch button grejsimojs innan jag kunde installera Photoshop? Det ena har ju inget med det andra att göra på något enda vis...
4. Varför ringer syster nr 2 alltid en kvart innan hon behöver komma och hämta ett halsband och ett armband och ett par örhängen? Tur att man inte har nåt liv och lite snabbt kan slänga ihop det hon vill ha... Lyckade på nåt sätt glömma bort att fota armbandet men håll till godo med resten iallafall :-) Undrar om man ska fixa en liiiiten Nutellamacka...

2007-03-30

Jååååååååsa grejor

Syrran har köpt ett par jååååsa byxor och skulle då givetsvis ha ett jååååsa halsband att ha till. Och jåååsa örhängen. Det retar alltid nån. :-D *hmm* alltså, varför ser alla foton helt miffo ut när man laddat upp dom här?! Ni får använda er fantasi helt enkelt, och fantisera bort den lätt blåaktiga bakgrunden...
Annars skiner solen och jag funderar på att följa den jåååsa trenden och gå och testa den där jåååsa glassen som cementerar könsrollerna... ;-)

2007-03-29

Say hello to my little friend...


... som låg på ICA och väntade idag :-D Heder åt Dustin får man verkligen säga, jag klickade in ordern kl 16:35 igår em, och kl 14:07 idag låg den på ICA :-O Det är vad jag kallar söööörviss va! Kolla vad fiiiiiin den är!! För er tekniknördar kan jag tala om att det är en 1,83 Dual Core Intel processor, 1Gb internminne, 100GB på hårddisken, ATI Mobility Radeon X1600 256MB grafikkort, DVD +/-RW för att inte tala om den blanka fina 17 tums WideScreenen!! Och dessutom fullstort tangentbord med riktig numeric pad där till höger... :-D Wheeeeee!!!

Hoppet är det sista som överger en...

Så jag hoppas ju givetsvis på att min nya laptop kommer imorgon :-) Under tiden får ni kika på de här mumsiga sötvattenspärlorna, stora och knöggliga och kul! Själv måste jag ut och fixa chåkla till mammas påskägg eftersom hon åker till Skåne på lördag och inte kommer hem förräns efter påsk (vara borta på min födelsedag på det där viset, *hmpf*). Det finns ju en viss risk att det blir lite chåkla till mig med :-D Bappelsiiiinchåklaaaaaaaa :-D

2007-03-26

Blått är flott igen :-)

Det blir en liten pysselbild idag trots brist på laptop... jag saknar den verkligen. Och hela tiden kommer jag på grejer som fanns på den som jag inte har nån annanstans *argh* Men som sambon säger, det är värdsliga ting och de är inte så viktiga i det stora hela. Och det har han ju rätt i. Dessutom har han lovat att köpa en ny laptop till mig så jag håller med honom om nästan vad som helst just nu *hihi* Raringen :-)
Nu måste jag gå och göra ett jämrans organza-halsband till systern som egentligen skulle gjort det själv men lägligt nog kände sig lite krasslig just ikväll, den enda kvällen innan 40-årskalaset som halsbandet behövdes till som hon hade tid att komma hit och göra halsbandet. Så jag får sitta och böja och snurra 35 eländiga hattpinnar själv. Jag tror minsann hon får betala för det då...
Men, under tiden kan jag iallafall klappa lite på den fina pakethögsstämpeln som snälla Annika köpte till mig idag :-D Som jag har gått och trånat efter varje gång jag varit på Pandyro :-D Nu är den miiiiiiiiin *boppelibop*

- föresten, jag kommer vara mera tillgänglig i veckorna när sambon är på jobbet, för då lånar jag hans dator. På helgerna är han mera kinkig med den ;-)

2007-03-24

Pappskalle i ordets rätta mening...

Jag mitt j***a NÖT lyckades välta ut en islatte i min laptop igår. Min lilla älskling är död :-( Supporten sa att om strömadaptern slocknar när jag pluggar in den i datorn så innebär det att moderkortet är kaputt, så det finns inget hopp om att den ska funka igen när den torkat eller så. Detta innebär att det kanske blir lite dåligt uppdaterat i bloggen tills jag skaffat en ny, och att jag inte kommer finnas på msn i nån större utsträckning heller. Anna-Carin, vi har fått grejorna från Pärldesign, vi får sms'as om vilken tid på tisdag vi ska byta grejor med varann :-) Fnattis, A och jag hör av oss på söndag så bestämmer vi tid för måndag :-)

Nu ska jag gå och banka huvudet i väggen en stund... hoppas ni som läser har en bra helg! :-)

2007-03-22

Halsbandsbonanza!

Håll till godo... inte 25 halsband, men 12 eller 13 iallafall, jag gjorde dubbletter av 12 st och sen 3 udda.











2007-03-21

Med tanke på bloggtiteln...

Detta retar alltid mig! Finns det inte större orättvisor att bråka om i världen?!? För i hela fridens skull... tydligen så är GBs nya glass "Girlie" för tjejig och det går minsann inte an! Nehej då. Vi ska ha könsneutrala glassar i Svärje, vi kan inte ha rosa grejor med glitter och sånt, då "cementerar vi könsrollerna" minsann, aja baja.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!

Oaaahhhh

Lång att-göra-lista här med idag!

1. organza-armband
2. tre par örhängen
3. ett asteroidhalsband
4. ett treradigt armband (se bild nedan)
5. ett "vanligt" halsband
6. fota hela rasket
7. paketera hela rasket
8. posta hela rasket

Jag har hunnit med punkt 1-3 hittills, nu ska jag attackera nr 4... eller iallafall så snart jag ätit lite bappelsinchåkla :-D Utlovade bilder på de omtalade 25 kommer så snart kamerabatterierna återupplivats.

2007-03-20

Personligt rekord :-D

Jag har gjort 25 halsband på mindre än tre dagar... det måste väl vara nåt slags rekord?! Extremt effektiv dag idag måste jag säga, gjort totalt 11 halsband, diskat, bäddat, dammsugat, lunchat med mycket trevligt sällskap, köpt pärlor på Pandyro och Pärlshopen, betalat alla räkningar, rapporterat till AF, handlat mat, skickat en RAK, mailat ett par nödvändiga mail, kollat vad det finns för jobb att söka och lagat middag! :-O Are you impressed eller vad :-D Så nu ska jag gå och äta mat och sen BAPPELSIIINCHÅÅÅKLAAAAAAA :-D

Foton kommer imorgon, just nu vill jag inte se fler halsband... ugh!

2007-03-19

Värsta bra postdagen!

Kolla vilka bra grejor Annika skickat hit! Tack raring!!! Sen kom FedEx med mina Swarovski Cosmic, dom är ÄNNU finare i verkligheten! :-D Det gör det liiite mindre plågsamt att dumma Hasse på ICA inte tagit hem några fler bappelsin- geisha *morr* Jag ska stirra argt på honom när jag ser honom nästa gång. Jag tröstade mig med en ny juice jag inte sett förut, Del Monte Gold Mango, det är typ 70% ananasjuice och 30% mangojuice, sååååå himla mumsig! Jag älskar mango, jag har periodvis kunnat ses äta mangopure ur barnmatsburkar på tåget... och att ICA har börjat sälja frusen mango i bitar är ett snilledrag och inget annat :-D Mycket bra till sommarens smoothies. Och den fantastiska hallondesserten blir bara mera fantastisk med mango i också.
Nu ska jag gå och sätta tänderna i de 25 halsbanden, har tyvärr inga bra oliviga eller diskret mörkgröna småpärlor så jag får spana lite på Pandyro och/eller Pärlshopen imorgon.
Tjingeling på er!

2007-03-18

Turbopyssel...

... blir det nu, 25 halsband ska vara klara tills på onsdag! :-O Det blir en enkel variant med småpärlor, olika 6mm's framtill och ett hänge. Såna här alltså: :-)

Det blir några i blått, silver, brons, vinrött, rosa, oliv, turkos, svart, lila... typ. Undrar om jag får några lås kvar när det är klart?! Hade jag haft ett fungerande minne så hade jag beställt lås från FMG i torsdags tillsammans med syrrans grejor men icke. Men det gööör inget för imorgon kommer mina små älsklingar :-D

För övrigt är det skandal att min (iofs mikroskopiska) ICA på hörnet har slut på den nya apelsin-Geishan. Vad menar dom med det?! Hur hade dom tänkt sig att jag skulle klara mig?! Tar dom nåt som helst ansvar för vad som kan hända om jag inte får min chåkla?!

2007-03-17

Seek and destroy

Helgens lista:
Födelsedagskort till farmor i USA - check!
Födelsedagskort till syster - check!
3 par örhängen till Göteborg
1 armband till Göteborg
1 ring till Göteborg
1 halsband till systers arbetskamrat

Det ena kortet är guldigt och jåååsa, stämplat namnet med rosa och embossat (inte emblossat, Fnattis ;-) med EP "Jeweled gold". Jåååsa glitterlim, guld-bronsigt metallicpapper, prickigt papper jag fått av nån... Annika? Åsså primor med liquid pearls.
På det andra är det ljusgrönt Mulberry, namnet stämplat med de evinnerliga clearstampsen som högst troligt kommer att säljas på pysseldotnet inom kort *argh*. En snirkel tröck (trycka, tröck, tröckt, det heter så) jag dit direkt på Mulberryn också, det funkade :-D Retroblommorna har jag fått av Tettiz, den ena är goosebumpad :-) (vilket skojigt ord, goosebumpad). Först hade jag en plan med min patenterade snirkelbakgrund™ och 5 cirklar jag hade klippt ut i olika blå och turkosa nyanser med det gick åt helsike. Vet inte vad jag tänkte egentligen, haha!

Märkligt med det där clearstampsalfabetet egentligen... det är kursivt, och gjort så att bokstäverna kan överlappa så det verkligen ser ut som "skrivstil", men då måste man stämpla dem en i taget! Wtf liksom!? Det är ju som gjort för att det ska bli skevt och vint... som ni ser. Jag gillar inte ens stilen särskilt mycket. Nä, det kommer jag sälja! Det andra däremot är jag störtnöjd med, det syns inte toppenbra eftersom jag embossat det, men kanterna på bokstäverna är liksom hackiga... döfräckt!

*note to self* köp flera såna Color Boxes i USA i sommar... toppenbra att dutta på alfabetsstämplar med spetsen på de dynorna! (åsså kostar de ju bara $8,99 på Hobby Lobby... såvida de inte är på rea förstås hähä)

Come to mama!

Dessa små raringar är på väg hem till mig :-D En halvny form från Swarovski som heter Cosmic och finns i två storlekar (12 och 16mm). Precis huuuur fräcka som helst!

2007-03-16

Picktjörs var det ja

Det blir en gammal picktjör idag, jag har haft det tvivelaktiga nöjet att tvätta och städa hela dagen nämlich så det har inte blivit nåt pyssel ännu. Men det ska bli två födelsedagskort, tre par örhängen och ett armband i helgen.
Iallafall. De toppfräcka bruna fyrkantiga pärlorna satt på en nyckelring som jag fått av Knorrigt för länge sedan. Synd att de inte finns att köpa nånstans, de är vansinnigt kul tycker jag :-D
De isblå fyrkantiga pärlorna finns heller inte längre i exakt den färgen, det finns riktigt ljus saffir-blå och "smoke" som är en mer brungrå, men inte den snygga is-blå-grå. Ytterligare ett exempel på att när man hittar riktigt snygga pärlor så ska man köpa på sig massor. *mutter*
Nu ska jag fixa en latte tror jag, och äta en av mina chokladscones som jag produkt- utvecklade igår genom att röra ned hackad Marabou Mörk choklad :-D Det kan man behöva när man haft motgud™ hela veckan. Folk är inte kloka faktiskt, alls. Inte särskilt eftertänksamma heller. Eller hänsynsfulla. Man skulle varit flodhäst istället. Ingen bråkar med en flodhäst liksom! :-D Dom får dessutom ligga i en schysst vattenpöl hela dagarna och lapa sol. Det kan jag stå ut med.

2007-03-15

Potatismos och RAK

TACK snälla rara Anna-Carin för den vita Glaze-pennan som kom i lådan idag!! :-D Jag har testat den och den är SUPER!!

V.P. : Countdown is complete, ignition sequence initiated!

Men jäklarns vad det tog tid att avsluta! Satt i 45 minuter innan jag fick till längderna med lagom avstånd så de faller snyggt. Men nu är det klart, och hela det Viktiga Projektet åker med posten imorgon :-D

Nu ska jag äta middag, potatismos och köttfärslimpa... hemmafrueligt så det förslår!

Picktjörs på lite pyssel kommer imorgon, jag känner mig lite för vindögd ikväll :-)

2007-03-14

Wake me up before you go-go


V.P.
: T minus 1 halsband and counting

*pust* :-D

Mera kaffe åt folket!

Och mera hårdrock i högtalarna... (eller WHAM, hihi)


Föresten - hur många gånger kan ni säga swivel sweeper i följd, snabbt?! :-P (infomercial på tv i bakgrunden... haha)

2007-03-13

Don't mess with the locals

Klämmisproblemet är löst :-) Kan för övrigt meddela till dom som är intresserade att man får i 12 vajrar i Panduros största klämmisar... (ni hade alla väntat otåligt på den värdefulla informationen, eller hur :-D). Nu är det T minus 1 halsband, 1 armband och 2 1/2 par örhängen kvar på mitt Viktiga Projekt. Och imorgon kväll ska jag på nån slags happening hemma hos syster nr 2, det är nån kompis till henne som kommer och ska visa heminredningsgrejor och jag har fått tillåtelse att visa smycken :-) Så jag borde knåpa ihop ett par grejer tills dess. Lådan är iofs ganska full, men jag har nästan bara korta halsband, inga långa öppna alls. *zzzzz* nu blev jag alldeles postprandiell efter allt potatismos (hemmagjort, mmmmmm), hade hellre lagt mig på soffan med en apelsin-Geisha (chokladen, inte det japanska originalet) och slappat. Det är ju faktiskt bästa TV-kvällen ikväll, House och sen Shark. James Woods är såååååå bra! House kunde vara mera rolig sarkasm och mindre sjukhus-drama, men jag gillar det skarpt ändå. Hugh Laurie är en av de roligaste skådisarna jag vet. Han gjorde ett inhopp i Vänner nånstans i mitten av serien, han hade kanske 4 eller 5 repliker och jag viker mig dubbel varje gång jag ser det avsnittet. Man kanske ska införskaffa Black Adder på DVD *hmmmm*
Det blev iallafall ett halsband idag, till systers arbetskamrat som har ett likadant fast i rosa, och ville nu ha ett i vitt också

Småtimmeshopping....

... är inte sämre än stortimmeshopping :-D Nånting som alltid retar mig är när man är mitt inne i ett projekt åsså tar viktiga grejor slut! Idag var det a) klämmisar av en viss typ till ett Viktigt Projekt och b) en viss sorts öronkrokar i sterling silver till ett annat, mindre viktigt projekt. Bah! Örkrokeproblemet har jag löst precis med hjälp av Pärldesign. Tyvärr så har de ju minsta ordergräns på 250kr så jag var ju tvungen att handla lite fina pärlemo-pärlor också, blanka och matta och jååsa och bronsiga och guldiga och bruna... jag har en vision om nåt i champagne och matt ljusrosa :-) Klämmisproblemet kommer lösas imorgon före eller efter lunchdejt med Anna-Carin :-) Då kommer förhoppningsvis min lypsyl-brist också lösa sig, jag måste ha testat en miljard olika lypsyl och jag gillar inga :-( Lypsyl är kass, Dove är kass, alla olika som Apoteket har är kass, och även om jag hade velat pröjsa 50 spänn (!!) för Honey Stick från Body Shop så hittar jag inte det där längre! Så iallafall hittar jag ett görbra på Etos till det facila priset av 12,50. Och vad händer. Dom slutar sälja det! Så det blir ny lypsyljakt imorgon. Wish me luck people...
Såg just att ZZ Top spelar på Öja Slott i sommar. Det ligger ungefär 45 sekunders promenad från mammas lilla hus, man kanske ska tajma in lite semester då och få gratiskonsert :-D Hög kultfaktor på ZZ Top liksom... "SHE'S GOT LEEEEEEGS" *boppelibop*
Nu blev det läggdags tror jag... eller kanske nattmackedags först :-)

2007-03-12

Rip & tear

Så var det måndag igen! Jobbsökeri, halsbandspyssleri, syrran kommer hit och ska välja pärlor igen, blandad hårdrock i högtalarna, lattedrickande... Ska ta mig i kragen och gå en promenad så jag får till nån slags kondis innan det blir tillräckligt varmt ute för att börja springa igen. Vid det laget har jag förhoppningsvis fått ett par nya löparskor i födelsedagspresent också ;-) Måste börja fundera på sommarsemestern också, det verkar som vi åker till USA i sommar istället för på hösten som vi gjort de två föregående åren. Ska bli skönt med lite riktig värme, ni vet, 30 grader och strålande sol... Outback Steakhouse, Olive Garden (Chicken Marsala på bild, mmmm), Steak n'Shake (kolla in milkshaken!)... gå på bio och äta popcorn med smör :-D Mmm det är så mycket god mat man måste äta när man är där :-D Åsså mycket pyssel-shopping, Hobby Lobby, Archiver's (se bild nedan), Dee's, Michael's, till och med WalMart har pyssel! Är det sommar snart?! Va?! Va?! :-D

2007-03-11

Oranga drömmar...

Ok, om ni inte har testat Geisha Orange Dream ännu så kan det vara försent, det är mycket möjligt att jag ätit upp alla. Jag gillar Geisha i vanliga fall också, men den här nya med apelsin- smak! Den är helt ofantligt god! Helt klart den bästa nya chokladen på länge. Center Dark var bra också, och Plopp Café Latte himla god, men Geisha Orange Dream.... *trånar*
Iallafall. Solen skiner och det är hög tid att jag tar mig i kragen och gör klart de beställningar som väntar. Fast jag har slut på rätt sorts öronkrokar, och *host* syrrans är *harkel* slut också. Men hon får skylla sig själv när hon förvarar allt sitt pärlpyssel hemma hos mig :-D Jag får helt enkelt krypa till korset och köpa hem några från Pärldesign, måste ju ändå beställa jååååsa och bruna pärlor till andra syrrans halsband därifrån. Fick deras katalog i brevlådan häromdagen, jag måste ha beställt tillräckligt mycket för att kvalificera mig för en katalog. Märkligt att de inte har sina sterling-grejor i katalogen bara? Menmen, det är ju alltid kul att ha en katalog att kolla i, istället för att sitta och klicka runt på en hemsida. Nej vad katten, sluta babbla nu och gör nån nytta istället... ingen ny pysselbild idag, ni får hålla till godo med gammalt ögongodis som jag hade glömt att jag gjort överhuvudtaget :-) Härliga chunkiga (johooo det heter så) ametister och små sötvattenspärlor.

2007-03-10

Live wire

Löpande-band-pyssel blev det idag, bara upprepningar av grejer jag gjort förut. Kompis till syrran som hittade grejer hon ville ha likadana av, ett blått, ett guldigt och ett organza. Vet inte HUR länge sen det är jag gjorde ett nytt smycke, helt av egen kreativitet liksom... Kanske nästa vecka när jag är klar med beställningarna som ligger på hög just nu. Måste ju börja bygga lite inventarier till den där happeningen i Göteborg i april :-D
Pillade lite med de där ringarna jag fick hem i förra veckan, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Som vanligt gör alla andra mycket snyggare grejer med samma material *hmpf*
Iallafall. Kakor blev det bakat idag, och vi har både C.S.I. och C.S.I. Miami inspelat som vi ska kolla på ikväll. Och Lost, men jag är inte överförtjust i det längre. Det var roligare när det sprang omkring isbjörnar och man hörde andra monster vråla på nätterna... För tillfället hör man iallafall Mötley Crüe på högsta volym, inte illa det heller :-D Insåg föresten att jag inte hade Safe Search enablat (sorglig svengelska, jag vet...) på Yahoo, sökte på Vince Neil och klickade på Images, och fick upp värsta porrbilden :-O (A har den väl som bakgrund på sin dator fortfarande... hahahaha!!) Ok, jag ska sluta babbla nu och göra lite nytta :-) Hoppas ni har en trevlig helg allihopa!

2007-03-08

Revolution calling

F.Y.I. kommer jag i fortsättningen göra det till en sport att skriva fullkomligt slumpmässiga titlar på mina inlägg :-D Vill man så kan man ju gissa vad de handlar om, man kanske t.o.m. vinner ett litet pris om man har rätt :-D

Hur som helst! Mellansyrran ringde igår kväll och behövde ett födelsedagskort, och som vanligt fick jag eoner av tid på mig att leverera, hon behövde det idag. Det skulle inte vara för tjejigt, inga blommor och så... så jag satte glatt dit två stycken OCH en massa glitterlim. Vaddådå, blommorna är ju gröna och blå, det är väl inte tjejigt... men det retar säkert min syrra! :-P

2007-03-07

Rosenkvarts

Igår blev det ett halsband till A med rosenkvarts-nuggetsar™ och Swarovski Crystal silver shade-bikoner. Så nu är det på väg över Nordsjön så A kan vara ännu snyggare än vanligt på sin viktiga intervju :-)
Idag har jag ätit god bagel med vanilj-latte tillsammans med Anna-Carin, det var trevligt! Sen botaniserade vi lite på Pandyro, såklart hade de inte rätt färg på organza-band som jag skulle ha. Jag får väl ta mig i kragen och gå och rota i lådorna och se om jag har nåt kvar sen sist.

2007-03-06

Åsså lite juveler

Mellansyrran ville ha ett långt halsband i svart, grått och guld, så det fipplade jag ihop igår. Är inte mycket för svart och guld själv (AIK, huvva!) men det blev himla bra om jag får säga det själv! (och det får jag ju eftersom det är min blog, muahahahaha) :-P



Tror jag ska göra ett till mig själv fast i svart, blått och silver. Har ju toppfräcka blåsvarta snäckskalspärlor som jag klurat på vad jag ska göra med.


Sen råkade jag *harkel* få hem lite *host* grejer från *hrrrrm* FMG igår, helt GALET och OHEMULT fräcka swarrar som heter Siam 2xAB som jag ska sätta på a) de fina silverringarna och b) mitt framtida jååååsa swarre-armband. KOLLA bara!! De är så galna att man blir alldeles spattig! De är liksom knallröda med dubbel AB-beläggning som gör att de skimrar i knallblått och knall-lila och man blir chåklaaaa, jag menar så glaaad av att se dem!

Ringarna ser ut så här, och kommer belamras med swarrar i olika färger och kommer snart att dyka upp i en webshop nära dig ;-)
Så snart jag finurlat ut huruvida själva belamringen ska ske medelst hattpinnar eller silverwire.... *hmm*

Gene


Här är min Gene Simmons-nalle :-D Visst är han söt Fanny? Måste ju visa min toppfräcka lunchlåda också... som jag faktiskt använt som lunchlåda också, under mina år som doktorand på Karolinska Institutet *fniss* Bara därför att... nån som vill gissa? Just det, bara för att det retar alltid nån!

2007-03-05

Sex underliga fakta om mig

Jag har blivit tagen av Maria!
REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir “tagna” ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit “tagna” och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Mina sex knasiga grejer då:

1. Jag gillar inte "snören" som förekommer i mat. Tillexempel banansnören (ni vet, de som sitter i skalet och ibland fastnar på själva bananen när man skalar den... ofta förekommande på övermogna bananer) och äggsnören (de vita knöggliga snorkråkeliknande snörena som håller äggulan på plats i ägget). Blä! Äggsnören avlägsnas alltid när jag bakar eller lagar omelett eller äggröra. Och jag köper inte argumentet att banansnörena är minsann gjorda av banan de med. Näpp.
2. Jag avskyr när täcket liksom glidit ned en bit i påslakanet och det blir en tom bit påslakan högst upp. Jag har ärvt den nojan av morfar, han brukade sätta fast täcket i påslakanet med säkerhetsnålar, men det är jag för feg för *fniss*
3. Om det råder akut brist på chåkla hemma så gör jag "röromar" (uttalas rör-åmmar), dvs rör ihop kakao, socker, havregryn och mjölk. Kan förfinas med O'boy-pulver, grädde eller smält Bregott. Detta är överlevnadstips man lär sig när man kommer från flera generationer gottegrisar.
4. Jag har ett svårartat lypsyl-beroende.
5. Jag har fler plastsyskon än riktiga syskon.
6. I min bokhylla sitter en vit teddybjörn som är utklädd till Gene Simmons.

Utmaningsstafettpinnen lämnas nu vidare till följande bloggare:

Tettiz
Anna-Carin
Fialia
Myran
Liza

2007-03-04

This is what you trained for... so suck it up!

Titeln har inget som helst med nåt att göra, men nåt ska man ju skriva... Myran borde veta varifrån citatet kommer ;-)

Inget pysslat blev det i helgen, vi har födelsedagskalasat, shoppingrundat, spacklat och hängt upp en lampa. Å kollat på alla TV-serier som spelades in under veckan. Men jag återkommer med pyssliga bilder imorgon, aj prööömiss!

Tjingeling på er!

2007-03-01

Åsikter?

Ok, sitter här med ett kort som jag är rätt nöjd med, men fattas det inte nåt? Kom igen nu, ni från Sollentuna, Upplands-Väsby, Umeå, Kristinehamn och Helsingborg som är inne här och kikar ibland :-) Lämna en kommentar och tala om vad ni tycker jag ska lägga till!

:-)